Light Dark

Imobiliare Hub Sibiu începe vineri, 7 octombrie, la Hotelul Golden Tulip, de la ora 9.00. Te așteptăm cu o agendă completă! Am pregătit informații de interes atât pentru agenții imobiliari, cât și pentru dezvoltatorii activi pe plan local.

Profesioniștii din real estate prezenți la Imobiliare Hub Sibiu vor avea ocazia să afle informații relevante din piață. În cadrul evenimentelor din acest an, autoritățile locale vin alături de noi și dezbat, într-un mod deschis, strategia de dezvoltare a orașului din următoarea perioadă. Înscrierile se pot face aici, gratuit.

Astfel, în cadrul evenimentului, o vom avea alături de noi pe Corina Bokor, viceprimarul orașului, care va vorbi despre modul în care evoluează Sibiul pe sectorul imobiliar.  

Totodată, în prima parte a evenimentului, conducerea Imobiliare.ro va prezenta viziunea despre imobiliarele din România, iar Andreea Popa, Senior consultant Market 360, vine cu date statistice din piața imobiliară locală.

La Imobiliare Hub Sibiu vei putea beneficia de experiența unor profesioniști de top, din domeniul imobiliarelor, dar și al vânzărilor în general. Perspectiva acestora te va ajuta să-ți lărgești orizonturile, cu scopul generării și implementării unor noi strategii de sedimentare sau de îmbunătățire a businessului. Astfel, un moment important al evenimentului va fi panelul „Piața imobiliară în vremuri incerte,” panel ce îi aduce față în față pe unii dintre cei mai buni speakeri imobiliari ai momentului. Îi vom avea alături de noi, în panel, pe Ionel Oglan – manager Oglan Imobiliare, Raul Țărnaru – fondatorul Novarion, Carmen Olăreanu – managing partner în cadrul Paltinul Imobiliare și pe Andreea Comșa – managing director Premier Estate Management.

De pe agenda Imobiliare Hub Sibiu nu va lipsi nici partea de training. La Sibiu workshopul va fi susținut de Călin Iepure, unul dintre cei mai buni traineri din România, cunoscut pentru impactul major pe care l-a avut la dezvoltarea Public Speaking-ului din România.Acesta va susține sesiunea de Leadership, sesiune în care, pornind de la cele mai cunoscute abilități de leadership: prioritizarea, atitudinea, influența, servirea oamenilor & rezolvarea problemelor, vor fi expuse într-o manieră pragmatică modele de bune practici și tehnici pe care participantii le vor putea aplica pas cu pas în cadrul business-ului lor.