TNI anunță calendarul evenimentelor imobiliare

BDOBC Business Center, cel mai mare organizator de târguri imobiliare, anunță redeschiderea evenimentelor. Expoziția va avea loc în perioada 10-12 septembrie 2021 la Palatul Parlamentului.

„Ne bucurăm să vă invităm la primul eveniment imobiliar post COVID-19, Târgul Național Imobiliar TNI unde aveți posibilitatea să vă conectați „în persoană” cu: potențialii clienți, liderii din industria imobiliară și cu presa de specialitate. Expoziția va avea loc în perioada 10-12 septembrie 2021 la Palatul Parlamentului, respectând legislația și recomandările autorităților. Credem că atâta timp cât sunt respectate toate regulile de protecție și măsurile de siguranță impuse de autorități, persoanele interesate de evoluția pieței imobiliare merită să beneficieze de acces la oportunitățile actuale de investiții.
În plus, am dat startul înscrierilor și la edițiile TNI de anul următor, acestea având loc în perioadele 6-8 mai și respectiv 16-18 septembrie 2022, în aceeași locație.
TNI susține tranzacțiile imobiliare încă de la primul eveniment imobiliar organizat în anul 2005, iar în actualul context în care promovarea este foarte importantă, punem la dispoziția vânzătorilor de proprietăți imobiliare o NOUĂ PLATFORMĂ de ANUNȚURI. Agenții imobiliari, dezvoltatorii, promotorii de proprietăți imobiliare, dar și persoanele fizice pot posta primii anunțuri direct în portalul TNI: www.targulnationalimobiliar.ro
De asemenea, prima aplicație mobilă dedicată unui eveniment imobiliar este acum îmbunătățită și oferă acces gratuit tuturor la cele mai recente ȘTIRI IMOBILIARE, NOUTĂȚI și INOVAȚII din domeniu,”
a comunicat Cristina Bercea, PR Manager al evenimentului Târgul Național Imobiliar TNI.

Participă profesioniști imobiliari din toată lumea

„Continuând tradiția, TNI își extinde cooperarea internațională în 2021. Pe lângă Partenerul strategic NAR (National Association of REALTORS, SUA), TNI se va bucura de prezența altor Asociații și Federații imobiliare din Europa. De asemenea, standurile târgului vor promova proprietăți și din Spania și Cipru. Vom continua inițiativa Conferințelor TNI în zona dedicată special, cu numeroase prezentări de proiecte și produse imobiliare, pentru a completa experiența vizitatorilor și participanților la această manifestare de prestigiu în domeniul imobiliar românesc,” a declarat Dan A. Negulescu, REALTOR®, Residential Real Estate Agent, CIPS, TRC, SRS, CRS, ABR.

Pentru a fi la curent cu toate știrile, noutățile și oportunitățile imobiliare vă invităm să descărcați GRATUIT aplicația de mobil TNI, ce este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS. Iar dacă sunteți direct implicat în piața imobiliară, contactați organizatorii TNI chiar ACUM pentru cea mai bună ofertă de participare la evenimentele din 2021 și 2022 !

Organizator: BDOBC Business Center
Parteneri Internaționali: National Association of REALTORS® (NAR), Cihanara Tourism & Investment LTD, Prime Realty Marbella
Parteneri: Pro Capital, Straulesti Apartments, Hils Pallady Apartments, Imobiliare.ro
Powered by Imopedia.ro;
Eveniment realizat cu sprijinul: HomeZZ.ro
Parteneri Media: Curierul Național; Titirez.ro; Real Estate Magazin; Casa și grădina; Agerpres; Mediafax; Bursa Construcțiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Arena Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Magazinuldecase.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro etc.

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])