TNI anunță calendarul evenimentelor imobiliare

Dezvoltatorii, agențiile imobiliare, instituțiile financiar-bancare, precum și reprezentanții industriilor conexe sunt invitați la evenimentul imobiliar al toamnei ce va avea loc în perioada 28-30 octombrie la Palatul Parlamentului.

Următoarea ediție a Târgului Național Imobiliare are loc în perioada 28-30 octombrie 2022, la Palatul Parlamentului, iar pentru a putea continua coerent activitatea de marketing, promovare și vânzări imobiliare, organizatorii TNI anunță lansarea evenimentelor TNI pentru anul viitor, acestea având loc în perioadele: 19 – 21 MAI, respectiv 22 – 24 SEPTEMBRIE 2023, în aceeași locație, a comunicat Cristina Bercea, PR Manager al evenimentului Târgul Național Imobiliar TNI.

Ne bucurăm să fim în continuare alături de principalii jucători din piața imobiliară, creând un loc de întâlnire unic pe durata a 3 zile de eveniment în care expozanții TNI se pot conecta cu potențialii clienți, liderii din industria imobiliară și cu presa de specialitate.

Târgul Național Imobiliar TNI este o expoziție cu participare internațională, fiind una dintre cele mai relevante din Europa de Est, ce are deja o tradiție de 18 ani în susținerea tranzacțiilor imobiliare și organizarea de evenimente de referință pentru piața de profil.

Pentru a fi la curent cu toate știrile, noutățile și oportunitățile imobiliare puteți descărca GRATUIT aplicația de mobil TNI, ce este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Parteneri Internaționali: National Association of REALTORS® (NAR), Emax Real Estate, European Association of Real Estate Professions (CEPI)

Parteneri: Axxis Nova Resort & Spa, Imobiliare.ro

Powered by Imopedia.ro;

Eveniment realizat cu sprijinul: HomeZZ.ro

Parteneri Media: Titirez.ro; Real Estate Magazin; Casa și grădina; Agerpres; Mediafax; Bursa Construcțiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Arena Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Magazinuldecase.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro,  etc.

Citește și: Cushman & Wakefield Echinox: Piața imobiliară sub semnul inflației, rezidențialul, industrialul și retailul cele mai expuse, segmentul de birouri este cel mai rezilient

Citește și: Indicele Imobiliare.ro: Prețurile apartamentelor au evoluat diferit în principalele orașe din țară

Citește și: RE/MAX România deschide 6 noi birouri

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])