Light Dark

Trei agenți ai RE/MAX  România se numără printre cei mai performanți din Europa în ceea ce privește comisioanele obținute în urma tranzacțiilor imobiliare încheiate pe parcursul anului 2015.

remax Sign_closeupPotrivit culturii organizaționale a RE/MAX, ”eforturile agenților care dau dovadă de implicare, contribuind semnificativ la creșterea echipelor din care fac parte și, în ansamblu, la dezvoltarea și succesul francizei imobiliare, merită recunoscute sub forma unor premii”.

Una dintre modalitățile de recunoaștere a meritelor agenților RE/MAX este selectarea acestora în cluburi dedicate performanței în funcție de comisioanele obținute, procentul celor care ajung să facă parte din aceste cluburi fiind de aproximativ 20% la nivel european. Astfel, din fiecare țară în care franciza este prezentă cu birouri, sunt premiați acei agenți care au obținut rezultate remarcabile, depășind pragurile de comisionare.

În România, anul acesta s-au calificat trei agenți în două dintre aceste cluburi de recunoaștere a meritelor profesionale – Executive Club, pentru care se califică aceia care obțin peste 50.000 de dolari din comisioane într-un an și 100% Club, pentru care sunt selectați profesioniștii care obțin peste 100.000 de dolari din comisioane.

”Rezultatele colegilor noștri reprezintă o nouă dovadă a efervescenței pieței imobiliare locale, în care sunt anunțate noi și noi proiecte în toate orașele mari și în care tranzacțiile efective nu întârzie să apară”, a declarat Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX România.

Mihaela Keller este pentru al doilea an consecutiv cel mai bun agent  RE/MAX România după comisioanele declarate, fiind din nou calificată pentru 100% Club, cu peste 100.000 de dolari obținuți în urma tranzacțiilor intermediate. Ea are o experiență de patru ani în real estate, cu peste  100 de tranzacţii încheiate de-a lungul carierei, pe segmentul rezidenţial – în special case şi vile. Pe lista celor mai importante tranzacții încheiate de Keller se numără şi o clădire istorică cu o valoare ce se apropie de 1 milion de euro.

Nelida Georg este anul acesta cel mai bun agent RE/MAX România după numărul de tranzacții realizate, aflându-se pe locul al doilea în funcție de comisioanele declarate. Ea s-a calificat astfel pentru Executive Club, reușind să obțină mai mult de 50.000 de dolari din comisioane. Georg activează de nouă ani pe piața imobiliară, cu peste 500 de tranzacţii realizate în total, pe segmentul rezidenţial.

Al treilea reprezentant al RE/MAX România care a fost inclus în elita europeană a agenților imobiliari este Constantin Cristescu, el depășind pragul de 50.000 de dolari din comisioanele obținute și fiind inclus de asemenea în Executive Club. Experiența lui Cristescu în real estate însumează șapte ani, timp în care a încheiat peste 100 de tranzacţii în special pe segmentul comercial.