Quartier Du Nord – un nou proiect rezidențial premium în nordul Bucureștiului. Investiția depășește 30 milioane de euro

Comnord Development lansează vânzările în complexul Quartier Du Nord, noul proiect rezidențial de lux localizat în nordul Bucureștiului. Lucrările de execuție sunt planificate să înceapă anul acesta în luna septembrie, investiția proiectului fiind estimată la peste 30 milioane de euro.

Amplasat pe un teren de 5900 mp, de pe malul Lacului Tei, în Pipera-Floreasca, ansamblul cu regim de înălțime P+6/6D+ET 7R va livra în total 129 de unități rezidențiale, de la studiouri și apartamente cu grădină privată, până la apartamente de 4 camere, precum și duplexuri.

Proiectul, de tipul gatted community va fi certificat Green Home și va beneficia de 162 de locuri de parcare subterane, un parc propriu cu loc de joacă pentru copii de aproximativ 2400 mp, pompe de căldură aer-apa pentru încălzire și răcire, panouri fotovoltaice pentru consumul de energie electrică aferent părților comune, acces securizat, supraveghere video, finisaje de lux, etc.

Comnord Development a proiectat Quartier du Nord respectând cerințele de mediu, sustenabilitatea fiind unul dintre obiectivele principale ale companiei. Astfel, clădirea se bucură de o eficiență energetică deosebită datorită materialelor și tehnologiilor moderne, care facilitează o amprentă scăzută de CO2 și un consum redus de energie.

Compania imobiliară Crosspoint Real Estate va asista în exclusivitate Comnord în procesul de vânzare a ansamblului Quartier du Nord. “Zona de nord a Bucureștiului rămâne reperul absolut pentru clienții segmentului premium, iar Quartier du Nord oferă, pe lângă localizarea ideală și finisajele premium, locuințe sustenabile la cele mai înalte standarde ale secolului 21. O dovadă în plus a calității pe care o oferă Quartier du Nord este că, în doar două luni de la lansare, proiectul este vândut în proportie de 40%.”, spune Alin Popa, Director, Residential Agency, Crosspoint Real Estate

“Ca și în cazul proiectelor noastre anterioare, în centrul viziunii noastre se află un angajament față de confortul clienților noștri, de sustenabilitate și de viață responsabilă. Acest proiect prezintă dedicarea noastră pentru a crea o fuziune armonioasă între traiul exclusivist și designul sustenabil. Cu o infrastructură sustenabilă și tehnologii de ultimă generație întreaga comunitate se va bucura de confortul și eleganța proiectului și, în același timp, va contribui la un viitor mai verde.”, declară Cosmin Dinescu, partener și CEO al Comnord Development.

Livrările pentru Quartier du Nord sunt planificate pentru trimestrul IV 2025.

Citește și: Grand Development, condusă de un fost fondator Meta Estate Trust și SVN România, investește peste 12 mil. de euro în dezvoltarea Montebello Transylvania Resort lângă Brașov

Citește și: Investițiile de tip shared ownership – noul mod de business din imobiliarele de lux. Care sunt avantajele?

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])