Prime Kapital lansează Prahova Value Centre din Ploiești, lângă care construiește 500 de apartamente

Pleiades Residence, componenta rezidenţială a proiectului va cuprinde 500 de apartamente.

Prahova Value Centre – Pleiades Residence

Gândit după modele de regenerare urbană europene, proiectul Prime Kapital răspunde nevoii de dezvoltare durabilă a Ploieștiului transformând un amplasament fost industrial de aproximativ 10 hectare din centrul oraşului într-o zonă modernă care integrează funcţiuni comerciale, rezidenţiale şi o serie de funcţiuni suport.

Noua destinație de shopping – Prahova Value Centre, care se deschide mâine, 3 decembrie, ce va găzdui o ofertă generoasă de spații comerciale se întinde pe o suprafață totală construită de 25.200 metri pătrați.

Pleiades Residence

Pleiades Residence, componenta rezidenţială a proiectului, este dezvoltată în jurul unui concept modern integrat cu zona comercială ce include zone de acces exclusiv pietonal, şi rezervă 50% din suprafața terenului aferentă componentei rezidenţiale parcurilor şi spațiilor verzi și de promenadă, devenind astfel cel mai verde proiect rezidențial din orașul Ploiești. Cumpărătorii vor putea alege dintre 17 opțiuni de compartimentare, în studiouri duble și apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și penthouse-uri duplex, care vor oferi vederi incredibile asupra orașului și împrejurimilor.

Citește și: Prime Kapital pregătește lansarea a două noi proiecte rezidențiale în Timișoara și Ploiești

Citește și: Proiectul Denya Forest ajunge la faza IV. Rezervările au fost deschise pentru mai bine de 100 de apartamente

 

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])