Light Dark

Compania urmează să acceseze banii imediat, iar sumele vor fi folosite pentru susținerea strategiei de dezvoltare și expansiune a grupului.

CEC Bank finanțează compania Maurer Imobiliare Constanța, iar Libra Internet Bank finanțează Maurer Panoramic Cluj și Maurer Imobiliare Mureș.

“Prin finalizarea acestor două proiecte, suntem bucuroși să contribuim la dezvoltarea sustenabilă a două orașe importante: Cluj-Napoca și Târgu Mureș. Totodată, prin aceste finanțări acordate către Maurer Grup, ne consolidăm parteneriatul cu unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața imobiliară autohtonă. Rămânem partenerul prin definiție al dezvoltatorilor imobiliari din România”, a declarat Sorin Cerbu, Director Large Corporate, Libra Internet Bank.

Potrivit informațiilor reprezentanților companiei, dezvoltatorul imobiliar brașovean se apropie de numărul de 10.000 de apartamente vândute la nivel național în 6 orașe din România. Ca parte a strategiei de dezvoltare pentru perioada următoare, Maurer anunță că va folosi sumele  pentru susținerea strategiei de dezvoltare și expansiune a grupului, investind totodată în soluții inovatoare și tehnici noi de construcție pentru a aduce un plus de valoare proiectelor imobiliare pe care le derulează.

“Adăugăm o nouă filă în povestea uneia dintre cele mai de succes afaceri din România, o afacere care permite accesul la un standard de locuire modernă și un mix complex de servicii pentru un spectru larg de clienți. Ne axăm pe programe de eficiență energetică și energie verde, managementul deșeurilor și protecția mediului. Căutăm să devenim tot mai buni în ceea ce facem, să fim în permanență ancorați în tot ceea ce este nou la nivel de construcții și să implementăm cât mai multe idei inovatoare care pot aduce un plus de valoare proiectelor imobiliare pe care le derulăm. Dovadă acestui fapt sunt ”Apartamentele multifuncționale”, structură nouă și unică de apartamente, care integrează conceptul inovator RoomInnovation și prin care un apartament își schimbă funcționalitatea și își dublează, practic, suprafața,” a declarat Petruț Pricop, CEO Maurer Grup.

Dezvoltatorul brașovean este activ în domeniu de 14 ani și are în portofoliu proiecte în șase orașe din țară. Este vorba despre Avantgarden3 Sibiu, Avantgarden3 Brașov, Maurer Residence Brașov, Maurer Villas Brașov, Maurer Residence Constanța, Maurer Residence Târgu Mureș, Maurer Panoramic Cluj-Napoca și Maurer Residence Sighișoara.

Citește și: Grupul Campeador ia un credit de 4,5 mil. euro pentru proiectul rezidențial din Timișoara