Light Dark

Complexul rezidențial va cuprinde, în total, opt blocuri și o clădire de birouri.

Campeador City, Timișoara

Linia de finanțare de 4,5 milioane de euro de la CEC Bank va fi folosită pentru proiectul Campeador City din Timișoara, proiect a cărui dezvoltare va fi derulată pe parcursul a patru etape. Acesta este cel de-al treilea proiect realizat de Grupul Campeador la Timișoara.

Prima fază a Campeador City este formată din două blocuri cu 95 de apartamente fiecare și 113 parcări subterane și supraterane, iar termenul de finalizare este prevăzut pentru luna aprilie 2022.

Grupul Campeador are 15 ani de experiență în construcții rezidențiale și comerciale, reușind de-a lungul anilor să finalizeze lucrări de infrastructură și retail, modernizări de clădiri, reabilitări termice, construcții de drumuri și realizări de construcții agro-industriale în Cluj-Napoca, Bistrița, București, Timișoara și în alte localități din țară. Compania a livrat până în prezent peste 1.000 de apartamente în șapte proiecte rezidențiale din România și Austria.

Citește și: ANG Luxury Properties: „în topul cerințelor clienților predomină locația, suprafața generoasă, finisajele de calitate, vederea amplă și cât mai mult privacy”

Citește și: Proiectul rezidenţial Cloud 9 din zona Aviaţiei a atins un grad de vânzare de 85%. Achiziționarea în scop locativ, în creștere