Light Dark

Agenția imobiliară estimează o cifră de afaceri de 1,5 mil. de euro pentru anul 2021.

ANG Luxury Properties – fondată de Alexandru și Nicoleta Manea în 2011, consemnează schimbările majore prin care a trecut domeniul în ultimii 10 ani. Astfel, în urma bilanțului realizat de specialiștii agenției imobiliare, aceștia remarcă despre românii interesați de proiecte de lux că, “sunt din ce în ce mai educați din punctul acesta de vedere și încep să aprecieze diferit nivelul de pregătire al unui consultant imobiliar”, adăugând că „în topul cerințelor clienților predomină locația, suprafața generoasă (de peste 200 de metri utili), finisajele de calitate, vederea amplă și cât mai mult privacy. Și aceasta este o trăsătură importantă a pieței în care cumpărătorii români știu exact ce vor de la viitoarea locuință și sunt dispuși să plătească pentru calitate fără compromisuri.”

Compania estimează pentru 2021 o cifră de afaceri de peste 1,5 milioane de euro pe fondul creșterii interesului românilor pentru locuințe mai bune, cu facilități premium.

Pentru perioada următoare reprezentanții agenției estimează că piața va crește, în contextul în care Bucureștiul se extinde, iar clienții “consumatori de proiecte de lux” sunt din ce în ce mai educați. “Privesc cu optimism și încântare următorii 10 ani, deoarece văd de la an la an cum tot mai mulți români știu ce vor și învață că ofertele bune le au companiile serioase care fac acest business la un nivel înalt. Estimez, pe de o parte că vor apărea proprietăți nișate și, pe de altă parte, vor dispărea acele proprietăți vechi, care nu se mai potrivesc în anumite zone. De altfel, orașul se va extinde considerabil în următorii ani”, a declarat Nicoleta Manea, CEO ANG Luxury Properties.

În prezent, ANG Luxury Properties se remarcă în sectorul luxury prin cele trei proiecte Rahmaninov Residence – complex rezidențial ce se întinde pe o suprafață construită de 23.000 mp, dispusă pe 6 etaje cu 3 scări de acces și care se află în vecinătatea numeroaselor facilități renumite din nordul Capitalei, proiecte ce au dus la poziționarea strategică în piață a agenției și au ajutat la dezvoltarea sa.