Light Dark

Dezvoltatorul Millstone Developments, activ pe piața locală din 2016, obține autorizația de construcție pentru proiectul boutique din strada Sfinții Voievozi. Investiția se ridică la peste 8 milioane euro.

Ansamblul urmează să fie construit într-o zona centrală a capitalei ce a fost în mod constant dedicată locuințelor de lux-reședințe pentru marile familii locale. Proiectul de tip boutique va cuprinde 24 de apartamente, cu 3 și 4 camere, precum și duplexuri de 3 și 4 camere, deservite de 35 de locuri de parcare. Totodată ansamblul va beneficia de pre-certificarea Green Homes, iar apartamentele vor avea o suită largă de echipamente smart homes.

“Sfinții Voievozi este un proiect în care avem foarte mare încredere, datorită locației, arhitecturii și construcției. Acesta onorează zona în care va fi dezvoltat, completează peisajul urban și oferă apartamente exclusiviste pentru cei care apreciază traiul în mijlocul Bucureștiului. Este dedicat celor care înțeleg că investesc nu doar pentru ei, ci și pentru generațiile următoare, care știu că peisajul Capitalei nu se va mai schimba radical în aceste zone protejate.” spune Horia Chioseaua, Managing Director Millstone Developments.

În prezent dezvoltatorul se află în plin proces de construcție pentru un imobil rezidențial boutique, în strada Virgiliu 21-23, dar și în etapa de planificare a unei alte dezvoltări similare în zona Piața Universității – Biserica Armenească.

Citește și: 425 de locuințe vândute în mini orașul Cosmopolis în primele 9 luni din 2021. Cererea pentru vile a explodat

Citește și: INTERVIU Andrei Moanță, CEO Prima Development Group, despre planurile de dezvoltare din Oradea și București