Light Dark

Terenul va fi utilizat pentru extinderea facilităților proiectului rezidențial, finalizat de Euro Vial în vara lui 2021.

Euro Vial Residence, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de pe piața imobiliară din Constanța, a achiziționat la finalul anului trecut un teren cu o suprafață de 2.500 de metri pătrați amplasat în Mamaia Nord, într-o tranzacție de peste 1,5 milioane de euro.

Terenul va fi utilizat pentru extinderea facilităților proiectului rezidențial – hotelier Sea ON, proiect ce a fost finalizat de Euro Vial în vara lui 2021, în urma unei investiții de peste 30 de milioane de euro.

”Am vândut peste 90% din apartamentele disponibile și vom utiliza suprafața de teren recent achiziționată pentru extinderea proiectului cu o serie de noi facilități, care vor întregi conceptul Sea ON. Suntem în procesul de identificare a unui operator specializat de renume pentru zona HoReCa și vom amenaja mai multe spații de petrecere a timpului, inclusiv dedicate celor mici. Cumpărătorii cât și turiștii care închiriază unitățile achiziționate în scop investițional își doresc un concept integrat, la standarde occidentale, care să ofere o serie întreagă de facilități, servicii și opțiuni de petrece a timpului. Litoralul românesc are nevoie de tot mai multe proiecte integrate pentru a crește calitatea turismului autohton”, a declarat Virgil Lixandru, managing partner Euro Vial Residence.

Sea ON este format din 392 de apartamente și opt spații comerciale cuprinse în două imobile cu 10 etaje și include numeroase facilități, printre care acces direct către plaja privată de 5.000 de metri pătrați amplasată în fața proiectului, o galerie comercială cu o suprafață de 2.000 de metri pătrați, servicii de tip concierge și administrare hotelieră a apartamentelor. Proiectul este primul și singurul finalizat într-o zonă adiacentă în care se află în construcție mai multe ansambluri însumând peste 4.800 de unități locative.

Compania va începe amenajarea spațiilor în perioada următoarea, finalizarea acestora fiind planificată înaintea debutului sezonului estival 2022.

Compania va începe amenajarea spațiilor în perioada următoarea, finalizarea acestora fiind planificată înaintea debutului sezonului estival 2022.

Citește și: România – țara cu cei mai mulți proprietari. Locuințele românilor, în raport cu locuințele europenilo

Citește și: România Eficientă: Aproape 8 din 10 clădiri au nevoie de reabilitare energetică. Rata de renovare rămâne redusă

Citește și: Retrospectiva anului 2021 și perspectivele din imobiliare de anul viitor. Cătălin Priscorniță, fondatorul și CEO-ul Blitz: „La nivelul întregii industrii imobiliare, trendul prețurilor pe metru pătrat este unul de creștere și va continua și în anul următor”