Light Dark

Prin UN Global Compact, peste 19.000 de organizații din peste 160 de țări din lume contribuie la crearea unui viitor sustenabil bazat pe practici responsabile și inovatoare pe toate verticalele din activitate.

Genesis Property se alătură inițiativei UN Global Compact și devine primul proprietar și dezvoltator imobiliar din România care intră în comunitatea globală a Organizației Națiunilor Unite pentru sustenabilitate și dezvoltare durabilă.

Compania a decis să își alinieze astfel strategia de business și operațiunile la principiile de dezvoltare durabilă ale Națiunilor Unite și, în viitorul apropiat, va adopta pe plan local o serie de măsuri menite să susțină viziunea globală pentru sustenabilitate, cu impact asupra oamenilor și comunităților din care face parte. În ansamblu, UN Global Compact are la bază un set de 10 valori fundamentale în domeniul drepturilor omului, standardelor muncii, protecției mediului și politicilor anticorupție. În România, doar 20 de companii, printre care și Genesis Property, s-au alăturat până în prezent inițiativei, potrivit datelor oficiale.

Anul trecut, Genesis Property a conceput și dezvoltat standardul global pentru clădiri sănătoase IMMUNE Building Standard™, care propune 135 de criterii coerente și sustenabile pentru spațiile interioare unde oamenii își petrec 90% din timp. În prezent, mai multe clădiri de birouri, industriale și rezidențiale din lume au implementat sau au în curs de implementare măsurile prevăzute de standard și au obținut certificarea pentru „clădiri sănătoase”.

Citește și: RE/MAX își extinde rețeaua cu câte o unitate în Cluj-Napoca, Timișoara și Constanța

Citește și: Un nou proiect rezidențial își pregătește lansarea în București. Investiția totală se ridică la peste 120 mil. eur