Light Dark

Construcția fazei I va fi demarată în semestrul doi al anului 2022.

Proiect Above – Towers

Noul ansamblu rezidențial va fi construit pe terenul situat în zona Floreasca – Barbu Văcărescu este proiectat în ideea unei grădini urbane ce cuprinde cinci corpuri de clădiri cu locuințe colective, spații comerciale și servicii integrate. Acesta va fi construit în două faze de execuție, iar termenul de finalizare este de 24 de luni.

Prima fază a proiectului va cuprinde două turnuri 3S+D+P+18 etaje, cu zone de lobby spectaculoase la care se adaugă spații pentru restaurant, coffee shop și alte servicii comerciale. Tot în această fază se va dezvolta și un corp de clădire cu regim de înălțime 3S+D+P+10 etaje duplex, cu facilități de recreere la nivelul parterului și demisolului, respectiv sală de fitness, piscină, spa și un spațiu multifuncțional de tip hub & spoke.

A doua fază a proiectului cuprinde două corpuri de clădiri 3S+P+9 etaje, amplasate complementar, cu scopul de a crea o grădină urbană generoasă, cu alei și spații de recreere.

Termenul de finalizare este de 24 de luni

100 mil. euro – venituri realizate în ultimii 4 ani, din proiectele rezidențiale realizate la nivelul grupului

Cele mai recente dezvoltări rezidențiale din portofoliul grupului sunt Belvedere Residences Faza 1 si Faza 2, (Fabrica de Glucoză 6-8), Zenville (Mircea Eliade nr.10), iar în stadiu avansat de proiectare se află un nou ansamblu de case în Pipera, pe un teren de 32.000 mp.

„Noul proiect, Above, își propune să reprezinte un ansamblu urban iconic in cea mai vibrantă zonă de dezvoltare, ce se va remarca prin rafinamentul formei arhitecturale. Cu vederi panoramice spectaculoase, apartamentele sunt completate de facilități exclusive, precum: Spa & Fitness, cu piscină interioară și saune, Hub & Spoke Lounge, un spațiu de unde poți lucra oricând sau te poți bucura de timpul liber, Piațeta Urbană ce cuprinde o întreagă zonă de promenadă și galerii comerciale, atent împletite cu peisajul urban de grădini și terase de peste 8600 mp”, au declarat reprezentanții Above.

Pe lângă proiectele aflate în desfășurare, compania urmărește și noi oportunități de dezvoltare în zona de Nord a Bucureștiului.

Citește și: One United Properties: “Vânzările de apartamente au crescut într-un ritm accelerat în T3 2021.” Compania și-a triplat profitul net în primele nouă luni din 2021

Citește și: Prime Kapital finalizează demolarea la Silk District și avansează cu lucrările de construcție pentru faza 1