Light Dark

Proiectul Yacht KID beneficiază de o investiție de 35 de milioane de euro. Ansamblul vine cu o abordare unică și inovatoare în peisajul construcțiilor din România. Printre elementele care vor fi folosite se află materiale avansate, utilizate la fabricarea yachturilor.

Situat pe strada Anton Holban nr. 6, pe malul Lacului Tei, Yacht KID se anunță a fi unul dintre cele mai moderne ansambluri imobiliare. Proiectul cuprinde peste 200 de apartamente premium, dintre care 7 cu grădini și piscine private și 4 penthouse-uri, precum și o galerie comercială. Pentru o mai bună eficientizare a spațiului, ansamblul va include și locuri de parcare subterane.

Investiția totală se ridică la suma de 35 de milioane de euro

Ansamblul va beneficia de o investiție totală de 35 de milioane de euro și de tehnologie de ultimă generație proiectată, brevetată și agrementată tehnic de către dezvoltator, sub marca KID Tehnology.

„Lucrăm de mai bine de șase ani la această tehnologie inteligentă. Avem încredere în soluțiile de ultimă generație pe care vrem să le aplicăm în dezvoltările noastre, astfel încât să aducem pe piața din România clădiri eficiente, care nu afectează mediul și care oferă spații de locuit cu multiple avantaje, de la o reducere a costurilor facturilor, până la siguranță maximă pentru locuitori și calitate superioară a mediului de trai”, declară Bogdan Ghiță, cofondator al Grupului de firme KID.

Aceasta prevede folosirea pereților prefabricați cu fațade ventilate cu tehnologii inteligente de sigilare și etanșeizare, soluții furnizate în regim de exclusivitate prin compania germană ISO-Chemie. Pereții sunt prefabricați complet în România, cu elemente inovatoare de termoizolație, sigilare, etanșeizare, fonoizolație și antiefracție. Elementele decorative pentru intradosul balcoanelor sunt și ele o premieră, fiind realizate din materiale compozite avansate utilizate la fabricarea yachturilor, o abordare unică pe piața din România și, totodată, un element-marcă și pentru viitoarele dezvoltări ale Grupului.

Citește și: Amber Forest a primit autorizația de construire pentru primele vile din prima fază a proiectului

Citește și: Imobiliare.ro câștigă trofeul pentru „Inovație în imobiliare” la Gala Premiilor Real Estate 2021