Amber Forest a primit autorizația de construire pentru primele vile din prima fază a proiectului

Prima fază a proiectului va avea aprox. 200 vile, precum şi infrastructura completă, parcul și o parte din zona comercială.

Amber Forest

Alesonor, dezvoltatorul suburbiei Amber Forest, anunţă că a primit autorizația de construcții pentru primele vile care vor fi construite în prima fază a proiectului dezvoltat lângă București, în Tunari.

Peste 300 de locuințe verzi Amber Forest au fost deja vândute

Suburbia Amber Forest oferă peste 20 de tipuri de vile începând cu 2 dormitoare și, de asemenea, 14 tipuri de apartamente începând cu 2 camere, în clădiri joase P+2E+3R răspunzând multiplelor nevoi și preferințe. Preţul pentru vilele verzi cu 3 dormitoare care mai sunt disponibile începe de la 228.000 euro plus TVA. Preţul apartamentelor verzi cu 2 camere începe de la 92.000 plus TVA.

Investiția în prima suburbie verde din România este estimată la 110 milioane euro, dintre care aprox. 42 mil. sunt alocate primei fazei de dezvoltare

Priectul Amber Forest, cuprinde peste 500 vile verzi şi 200 apartamente verzi, dezvoltate pe 31 de hectare, cu doar 15% din suprafață construită, având cel mai mic coeficient de utilizare a terenului.

Vilă din cadrul proiectului Amber Forest

Suburbia va avea infrastructură completă, de înaltă calitate, şcoală, grădiniţă şi afterscool, cu peste 5.3 hectare pentru parcuri și spații verzi, terenuri şi săli de sport, piste de alergare şi biciclete, spa şi sală de fitness, supermarket, piaţă, brutărie, restaurante, cafenea, farmacie, policlinică, spaţiu de co-working cu săli de conferinţe, precum şi acces direct la pădurea Băneasa, cea mai mare pădure din jurul municipiului Bucureşti.

Acesta este cel de-al doilea proiect Alesonor. Dezvoltatorul, cu 18 ani de activitate pe piața imobiliară, a dezvoltat tot în Tunari și complexul rezidențial Amber Gardens, ce cuprinde vile verzi de lux.

Citește și: Redport: „Zona Străulești – Petrom City se va transforma într-un pol rezidențial de prestigiu al Bucureștiului“

Citește și: Prime Kapital lansează Prahova Value Centre din Ploiești, lângă care construiește 500 de apartamente

Citește și: Imobiliare.ro câștigă trofeul pentru „Inovație în imobiliare” la Gala Premiilor Real Estate 2021

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])