Light Dark

Imobiliare.ro a câștigat trofeul oferit la categoria „Inovație în imobiliare” în cadrul Galei Premiilor Real Estate, eveniment organizat de Real Estate Magazine, una dintre cele mai puternice publicații de profil din România.

Răzvan Ionescu, Director Comercial al Imobiliare.ro, a ridicat premiul în numele companiei.
Sursă foto: Real Estate Magazine

Peste 100 de nominalizați au intrat în competiția care a cuprins 18 categorii în cadrul Galei Premiilor Real Estate 2021. Aspectele luate în considerare de către juriul alcătuit din profesioniști în imobiliare în alegerea câștigătorului din cadrul categoriei „Inovație în imobiliare” au fost: soluția tehnologică, volumul investițiilor, impactul asupra pieței și scalabilitatea soluției sau a produsului. Imobiliare.ro a obținut cel mai mare punctaj din partea juriului pe baza criteriilor specifice acestei categorii. Răzvan Ionescu, Director Comercial al Imobiliare.ro, a fost reprezentantul companiei și cel care a ridicat premiul obținut de Imobiliare.ro în cadrul Galei organizate în acest an în format hybrid.

La această categorie Imobiliare.ro a concurat cu alți cinci jucători care au stimulat inovația în sectorul imobiliar. Celelalte branduri nominalizate au fost Bright Spaces, Genesis Property- Immune Building Standard, Meta Estate Trust, Milluu, RealPad și SigTree.

Membrii juriului Galei Premiilor Real Estate 2021 au fost ATTILA BEER, country manager, AluKönigStahl Romania, TUDOR CARTIANU, CEO, Delta Studio, ANTOANELA COMȘA, președinte, Asociația Investitorilor Imobiliari din România, DANIEL CRAINIC, head of marketing & communications Imobiliare.ro (care potrivit regulilor Real Estate 2021 nu a votat pentru această categorie), OANA ILIESCU, managing director, Cushman & Wakefield Echinox, DESPINA PONOMARENCO, director executiv, Bucharest Real Estate Club, OVIDIU NICOLAE POȘIRCĂ, redactor-șef, Real Estate Magazine, ANDREI SÂRBU, CEO, SVN România și ȘTEFAN TUDOS, vicepreședinte, Genesis Property.

La evenimentul din acest an, organizat în București, la finalul lunii noiembrie, au participat cei mai activi dezvoltatori, antreprenori, investitori, furnizori, arhitecți, designeri, dar și reprezentanți ai unor agenții de top, consultanți imobiliari și constructori.

Citește și: Redport: „Zona Străulești – Petrom City se va transforma într-un pol rezidențial de prestigiu al Bucureștiului.“ 50% din faza a II-a a proiectului The Level Apartments a fost vândută cu un an înainte de finalizare

Citește și: Raport: Piața închirierilor de locuințe în trimestrul III