Redport: „Zona Străulești – Petrom City se va transforma într-un pol rezidențial de prestigiu al Bucureștiului.“ 50% din faza a II-a a proiectului The Level Apartments a fost vândută cu un an înainte de finalizare

Investiția în cele 130 de apartamente din faza a II-a se ridică la suma de 12,5 milioane de euro. Redport Capital continuă expansiunea și cumpără alături de Mobexpert un teren cu o suprafață de 44.000 de metri pătrați vis-a-vis de Petrom City.

The Level Apartments

Zona în care este amplasat The Level Apartments este în plină expansiune. Faza a doua a proiectului dezvoltat de Redport Capital va include la finalizare 130 de apartamente, 150 de locuri de parcare și 1.000 de metri pătrați de spații comerciale, în urma unor investiții de 12,5 milioane de euro.

”Faza a doua a proiectului se va livra cu 100% din apartamente vândute ținând cont de rezultatul actual. Este exemplul potrivit al rețetei de succes despre care vorbim de mai mulți ani. În plus, zona Petrom City trece printr-o efervescență imobiliară, cu peste 500 de apartamente în construcție și planuri pentru câteva mii de unități rezidențiale”, a declarat Tiberiu Stănculete, vicepreședinte SVN Romania, consultantul imobiliar și agentul exclusiv al proiectului rezidențial The Level.

The Level Apartments

Faza întâi a The Level Apartments a fost finalizată și livrată integral clienților în 2020 în urma unor investiții de 3,5 milioane de euro.

Redport Capital anunță totodată că a achiziționat alături de Mobexpert un teren cu o suprafață de 44.000 de metri pătrați

Redport Capital, dezvoltatorul The Level Apartments a achiziționat recent alături de Mobexpert un teren cu o suprafață de 44.000 de metri pătrați vis-a-vis de Petrom City, sediul central al OMV Petrom. SVN Romania a oferit consultanță cumpărătorilor.

„Zona Străulești – Petrom City se va transforma într-un pol rezidențial de prestigiu al Bucureștiului și noi avem avantajul de a fi pariat primii pe această zonă, prin dezvoltarea și finalizarea fazei 1 a proiectului The Level, continuând apoi cu dezvoltarea actuală a fazei II și cu achiziția de terenuri pentru un pipeline generos. Avem un model de business foarte atractiv, bazat atât pe standarde superioare de locuire cât și pe randamente consistente oferite investitorilor noștri și vom continua să identificăm oportunități de business interesante”, a declarat Cosmin Savu-Cristescu, Managing Director și acționar majoritar al grupului Redport.

Grupul Redport a fost fondat în 2016 de către Alexandru Răbâncă, cel care a adus în România franciza Yves Rocher și reprezintă un grup de companii specializate în construcții, investiții, dezvoltare și management de proiecte imobiliare.

Citește și: Prime Kapital lansează Prahova Value Centre din Ploiești, lângă care construiește 500 de apartamente

Citește și: Proiectul Denya Forest ajunge la faza IV. Rezervările au fost deschise pentru mai bine de 100 de apartamente

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])