Light Dark

Peste 200 de apartamente vor fi gata în prima fază a dezvoltării, la începutul anului 2023.

Prima Development Group demarează lucrările la un nou ansamblu rezidențial în Oradea, Green Residence, care continuă proiectul Prima Nufărul, dezvoltat de Prima pe parcursul ultimilor ani. Împreună, cele două ansambluri vor forma cel mai mare complex rezidențial din Oradea, cu peste 1.600 de apartamente.

Green Residence înseamnă peste 800 de apartamente grupate în șase imobile cu demisol, parter și 10 etaje, peste 600 locuri de parcare supraterane și mai mult de 200 subterane, plus stații de încărcare electrică.

Ansamblul de locuințe va fi construit integral și finisat până în 2025, însă la începutul anului 2023, primele 200 de apartamente vor fi gata pentru predare către proprietari, iar alte 150 vor fi finalizate până în la sfârșitul anului 2023.

Până în prezent, Prima Development Group a livrat în Oradea peste 3.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro. Din 2017 compania este prezentă și pe piața din București, cu cele două proiecte rezidențiale, Boemia Apartments și Core Timpuri Noi.

Citește și: INTERVIU Andrei Moanță, CEO Prima Development Group, despre planurile de dezvoltare din Oradea și București

Citește și: Eugen Encuțescu: “Preconizăm pentru anul 2022 o creștere de aproximativ 4-5% a prețurilor pe segmentul rezidențial.” Ce se întâmplă cu imobiliarele din România în anul 2022? Care sunt perspectivele în următorul an? Interviu cu Eugen Encuțescu, CEO și fondatorul Eugene Estate