Rock Development livrează prima fază din Avrig Park Residence și investește 23 mil. euro în faza a doua

Faza a doua a proiectului va include 222 de apartamente, termenul de finalizare fiind prevăzut pentru anul 2024. Prima fază, cu 135 de apartamente, a fost finalizată recent.

Dezvoltatorul imobiliar Rock Development investește 23 de milioane de euro în dezvoltarea celei de a doua faze a proiectului rezidențial Avrig Park Residence. Compania se află în plin proces de livrare a celor 135 de apartamente din faza întâi a proiectului, vândute integral, în timp ce faza a doua va include 222 de apartamente, care au ca termen de finalizare anul 2024.

Avrig Park Residence este cel mai amplu proiect rezidențial aflat în dezvoltare în zona Bucur Obor, fiind amplasat pe strada Avrig, la 250 de metri de Primăria Sectorului 2. Proiectul reprezintă o regenerare urbană amplă a zonei, fiind construit pe o structură unică de 5 etaje subterane, parter și 10 etaje, apartamentele fiind împărțite în două corpuri de clădire independente.

Adițional celor 357 de apartamente, proiectul va mai include și 405 locuri de parcare, spații comerciale la parterul blocurilor iar în subteran vor fi amenajate atât locurile de parcare cât și spații de depozitare pentru toate unitățile locative.

”Rezultatele înregistrate în faza întâi a Avrig Park Residence, vândută integral, ne-au determinat să avem încredere deplină în evoluția proiectului și am decis astfel să demarăm investiția de 23 de milioane de euro în faza a doua. Construcția a început de patru luni și am vândut deja aproximativ 25% din cele 222 de apartamente. Suntem deschizători de drumuri în zona Bucur Obor, care va deveni un pol imobiliar major al orașului în viitor, și avem încredere în evoluția pieței rezidențiale în viitor”, a declarat Mircea Cotiga, CEO Rock Development, dezvoltatorul proiectului.

Compania a mai dezvoltat anterior Politehnica Park Residence, cu 434 de apartamente, un proiect fanion pentru zona Grozăvești – Politehnică. SVN Romania este consultantul imobiliar al Rock Development și unul dintre principalii jucători de pe piața de consultanță imobiliară și liderul segmentului rezidențial, cu peste 15 proiecte rezidențiale în portofoliu, în București și în țară.

Citește și: One United Properties a achiziționat trei clădiri istorice în centrul Bucureștiului pentru o nouă dezvoltare, One Downtown

Citește și: Dezvoltatorul City Garden Residence a finalizat prima fază din proiectul Bonton Luxury Villas din Pipera

Citește și: Raport SVN Romania: 2022 stabilește noi recorduri pe piața rezidențială din București

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])