Advertorial: Vernis Sunrise Villas Corbeanca, ansamblu rezidențial premiat internațional, deschide porțile pentru un eveniment open house cu ocazia finalizării proiectului

Pe 27 mai, ora 12:00, Vernis Sunrise Villas, ansamblu rezidențial de vile premium în Corbeanca, organizează un open house party cu ocazia finalizării proiectului.

Inaugurarea proiectului are loc în incinta complexului rezidențial, cu tematica „barbecue party by the pool”. În cadrul evenimentului întreaga echipă formată din dezvoltator, designeri de interior implicați în proiect, precum și echipe de vânzări, vor sta la dispoziția vizitatorilor pentru a descoperi toate beneficiile pe care ansamblul le oferă locuitorilor: finisaje premium, locuri de parcare, gated community, piscină, zonă de fitness în aer liber și nu numai.

Oferte speciale pentru participanții la Open House

În cadrul evenimentului, dezvoltatorul lansează în exclusivitate oferte speciale dedicate vizitatorilor, care vizează atât clienții finali, cât și investitorii. Ultimele unități disponibile pentru vânzare vor putea fi vizionate în cadrul evenimentului cu ghidaj profesionist pentru o mai bună aprofundare a tuturor elementelor premium care compun acest ansamblu exclusivist.

Vernis Sunrise Villas – ansamblu rezidențial premiat internațional

Sub deviza „Locuințe de succes pentru oameni de succes”, Vernis promite și livrează un lifestyle ce bifează cele mai înalte standarde.

Infrastructura bine pusă la punct permite acces facil la principalele zone de interes ale capitalei, precum și acces în București în numai 30 de minute, fiind astfel în punctul de întâlnire între liniștea naturii și vitalitatea capitalei. În imediata apropiere există toate facilitățile esențiale pentru întreaga familie.

Finisajele din interiorul vilelor sunt din portofoliul Delta Studio – lider național în amenajările de interior premium. Vilele sunt dotate cu centrală termică proprie, sistem Smart Home, sistem de încălzire în pardoseală și parchet special adaptat. Mai mult, viitorii proprietari pot opta pentru un design interior 100% personalizat, realizat de biroul Delta Studio Architecture, beneficiind de reduceri personalizate.

Cu un design modern, adaptat ultimelor tendințe, proiectul Vernis Sunrise Villas a fost premiat la Londra în cadrul European Property Awards la categoria Residential Development.

Accesul la Open House Party

Pentru șansa de a achiziționa ultimele unități disponibile pentru vânzare, dar și pentru a descoperi mai multe beneficii despre ansamblul Vernis în cadrul unui tur ghidat, vizitatorii pot confirma prezența la inaugurarea ansamblului accesând acest link. Cu această ocazie, dezvoltatorul și întreaga echipă vor lansa ultimele noutăți și planuri de dezvoltare viitoare în Corbeanca.

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])