Cine este primul agent imobiliar care a ajuns în Cartea Recordurilor? A vândut într-un an peste 3.500 de locuințe

Un agent imobiliar din Statele Unite ale Americii a ajuns să fie recunoscut, în premieră, de Cartea Recordurilor (Guiness World Records) după ce a vândut într-un singur an peste 3.500 de locuințe. 

Foto: HomesUSA

Ben Caballero, un agent imobiliar din Addison, Texas, a ajuns să fie recunoscut de către reprezentanții Guiness World Records după ce a vândut 3.556 de locuințe într-un an, de șapte ori mai multe locuințe față de cel mai apropiat competitor al său.

În plus, în acea perioadă acesta a totalizat vânzări de 1,444 miliarde de dolari, fiind primul agent individual care a reușit să depășească pragul de 1 miliard de dolari într-un an. Recordul său este aferent anului 2016.

„Este cu adevărat o realizare în cariera mea. (…) Este incredibil că, până acum, nici un agent imobiliar nu a fost recunoscut pentru obținerea unui record mondial pentru locuințele vândute. Mă simt onorat”, a declarat Caballero, potrivit RealtorMag.

Citește și: „Cheia succesului” pentru agenții imobiliari. Social media, realitate virtuală și inteligență artificială: cum evoluează piața imobiliară și ce ne rezervă viitorul?

Citește și: Cum calculezi de câte contacte ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele? Trainer NAR: „Este matematică pură”

Americanul, broker/owner HomesUSA.com, este specializat pe vânzarea locuințelor dezvoltate de constructori din Dallas-Forth Worth, Houston, Austin și San Antonio. Acesta susține că succesul său se datorează platformei pe care o conduce.

Ben Caballero s-a angajat ca agent imobiliar la vârsta de 21 de ani și a fost și constructor pentru 18 ani.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])