#CPINațional2019: Ciprian Iovu, managerul Inter Imobiliare, participă ca speaker la evenimentul anului în comunitatea de real estate

Ciprian Iovu, managerul agenției Inter Imobiliare, va urca în calitate de speaker pe scena celui mai important eveniment pentru comunitatea de real estate din România, CPI Național 2019.

ciprian iovu cpi national 2019

Ciprian Iovu conduce una dintre principalele agenţii imobiliare din Iaşi, Inter Imobiliare, activă pe piaţa locală încă din anul 2002. Experinţa sa în domeniu este însă mult mai vastă, Iovu lucrând în imobiliare din anul 1996.

„Pentru noi, clientul mulţumit nu este o noţiune abstractă, este rezultatul unui sistem de customer service foarte bine pus la punct, pentru care generează valoare adăugată”, spune Iovu.

Inter Imobiliare a obţinut la ediţia de anul trecut a Galei Profesioniştilor în Imobiliare premiul pentru „Cea mai puternică agenţie din Iaşi„.

La CPI Național 2019, Ciprian Iovu va lua parte la panelul dedicat liderilor locali din real estate, moderat de jurnalistul Andrei Panait. CONSULTĂ AICI agenda evenimentului

Subiecte de interes pe plan local vor fi dezbătute alături de Andreea Parti (Broker/Owner RE/MAX Choice), Marius Șchiopotă (Hitch&Mosh), David Grigorescu (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România), Daniel Tudor (The Concept Real Estate Advisers) și Cătălin Priscorniță (Blitz).

Ciprian Iovu va participa și la sesiunea specială „Imobiliarii te inspiră”. Speakerii invitați să urce pe scena CPI Național 2019, alături de managerul Inter Imobiliare, pentru a-și împărtăși poveștile de succes în real estate sunt Georgian Marcu (Green Angels), Octavian Bădescu (RE/MAX Freedom Group) și Ioana Oltean (Napoca Imobiliare).

cpi national 2019

Ediția CPI Național 2019 este una specială pentru noi, cu ocazia căreia sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI,  așa că ne dorim să ridicăm cel mai important eveniment al breslei imobiliare la un nou nivel.

Îți pregătim două zile de conferințe și workshop-uri în care vei avea șansa de a-i asculta pe unii dintre cei mai buni jucători din real estate, te vei putea inspira din poveștile lor de succes, le vei afla sfaturile și părerile despre evoluția domeniului și vei învăța de la traineri de top strategii care îți vor fi de mare ajutor în organizarea afacerii.

Te așteptăm pe 21 și pe 22 martie, în cadrul Stejarii Country Club, la CPI Național 2019. Hai să celebrăm împreună 10 ani de evenimente marca CPI!

Citește și: Cine sunt gazdele ediției speciale CPI? Rezervă un loc! Mai sunt doar câteva zile până la evenimentul anului în comunitatea de real estate

Citește și: Ana Călugăru, eJobs Group, participă ca trainer la cel mai mare eveniment dedicat breslei de real estate din România

Citește și: De ce ar trebui agenții imobiliari să își antreneze abilitatea de storyteller?

banner CPI national 2019

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])