Light Dark

Monica Barbu, CEO Artmark Historical Estate, va participa, în calitate de speaker, la evenimentul anului în comunitatea de real estate din România – CPI Național 2019.

ceo artmark monica barbu

Monica Barbu are o experiență de peste 21 de ani pe piața imobiliară. Aceasta este membru al Royal Institute of Chartered Surveyors și conduce, din 2014, divizia Artmark ce tranzacționează unele dintre cele mai spectaculoase proprietăți istorice și artistice din România, de la palate și castele și până la cetăți, vile și conace.

Anterior, aceasta a ocupat poziții precum Head of Retail Division în cadrul Colliers International, Partner & Vice-President la The Advisers/Knight Frank și Managing Partner MNB Retail.

La CPI Național 2019, CEO-ul Artmark Historical Estate va participa ca speaker la panelul de discuții național organizat în prima zi a evenimentului, pe 21 martie, și moderat de Cristian Hostiuc, director editorial al celei mai importante publicații de business din țara noastră – Ziarul Financiar, în cadrul căruia ne propunem să răspundem la cele mai arzătoare întrebări din real estate-ul românesc.

Vor fi provocați la dialog, alături de Monica Barbu, Andreea Comșa (CEO Premier Estate Management), Dana Ababei (Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România), Alina Iozsa (Partener Hategan Attorneys) și Silviu Pop (Head of Research Colliers International România).

Ediția CPI Național 2019 este una specială pentru noi, cu ocazia căreia sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI,  așa că ne dorim să ridicăm cel mai important eveniment al breslei imobiliare la un nou nivel.

Îți pregătim două zile de conferințe și workshop-uri în care vei avea șansa de a-i asculta pe unii dintre cei mai buni jucători din real estate, te vei putea inspira din poveștile lor de succes, le vei afla sfaturile și părerile despre evoluția domeniului și vei învăța de la traineri de top strategii care îți vor fi de mare ajutor în organizarea afacerii. CONSULTĂ AICI agenda evenimentului.

Te așteptăm pe 21 și pe 22 martie, în cadrul Stejarii Country Club, la CPI Național 2019. Hai să celebrăm împreună 10 ani de evenimente marca CPI!

Citește și: Cine sunt gazdele ediției speciale CPI? Rezervă un loc! Mai sunt doar 9 zile până la evenimentul anului în comunitatea de real estate

Citește și: Premieră la #CPINațional2019! VIP la cel mai important eveniment al breslei imobiliare

Citește și: Șase traineri de top susțin workshop-uri la #CPINațional 2019. Află ce îți pregătim și care sunt pachetele speciale și bonusurile de care poți beneficia

banner CPI national 2019