Light Dark

La cererea participanților, noul termenul de înscriere al candidaturilor pentru Imobiliare.ro Awards 2023 este 25 aprilie.

A mai rămas puțin până la edițiile din 2023 ale conferinței Imobiliare.ro HUB Național și Imobiliare.ro Awards. Mai ai astfel timp până marți, 25 aprilie 2023, ora 23.59, pentru a aplica și a obține unul dintre zecile de trofee pe care le vom decerna, pe 24 mai, la Imobiliare Awards.

“Din cauza suprapunerii unei luni martie, în general plină de activitate pe piața imobiliară, și a aglomerării pregătirilor pentru sărbătorile pascale, am decis să prelungim termenul de înscriere. 25 aprilie, ora 23.59 este noul termen. Am decis să extindem perioada și după vacanța de Paște deoarece credem în sărbători petrecute în liniște și relaxare alături de cei dragi. Atenția în următoarele zile trebuie să se îndrepte spre familie și prieteni,” anunță Alex Dozsa, B2B Marketing Coordinator.

APLICĂ ACUM pentru a câștiga premiul în cadrul unuia dintre cele mai prestigioase evenimente din România, eveniment dedicat întregului spectru al industriei imobiliare.

Imobiliare.ro Awards are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial al industriei imobiliare și susținerea creșterii vizibilității performanțelor bazate pe valori esențiale pentru o dezvoltare economică puternică și sănătoasă pe termen lung. Premiile vor fi decernate pe data de 24 mai, la Hotelul Radisson Blu din București.

Organizatorii pun la punct ultimele detalii pentru a se asigura că vei avea parte de o experiență cu adevărat specială.

Îți reamintim că înscrierea la Imobiliare.ro Awards GRATUITĂ, iar AICI te poți înscrie!