Light Dark

Iată cine va alege câștigătorii din cadrul evenimentului Imobiliare.ro Awards 2023. Vor fi acordate premii pentru trei categorii propuse: Agenții Imobiliare, Dezvoltatori Imobiliari și Oameni în Imobiliare. Premiile vor fi decernate în cadrul galei din data de 24 mai, din București – Hotel Radisson Blu.

Toate candidaturile vor fi analizate și punctate în funcție de un set de criterii clar definit de către membrii celor două jurii care vor alege câștigătorii Imobiliare.ro Awards 2023. Termenul limită pentru trimiterea formularelor de aplicare a fost marți, 25 aprilie, urmând ca în următoarea perioadă să se înceapă jurizarea candidaturilor.

Membrii juriului implicați anul acesta în procesul de jurizare dedicat categoriei „Dezvoltatori imobiliari” sunt:

Răzvan Ionescu, CCO Imobiliare.ro – Răzvan este Directorul Comercial al Imobiliare.ro șii aduce o lungă experiență de marketing și vânzări în sectorul telecom și Real Estate. Înainte de Imobilare.ro Răzvan a coordonat strategia de marketing pentru unul dintre dezvoltatorii mari din România, ajungând să cunoască, din interior, provocările și oportunitățile pieței de real estate din România

Sebastian Ungureanu, CPO Imobiliare.ro – Sebastian Ungureanu este activ în piața imobiliară de peste 20 de ani, cu experiență în agenții imobiliare (CBRE, GVA ASCO) cât și în vânzare de locuințe noi pentru dezvoltatori de renume (Greenfield, Laguna Residence).

Este licențiat în Managementul Afacerilor cu un Master în Economia Proprietăților Imobiliare. Lucrează în domeniul portalurilor imobiliare de 13 ani și în ultimii șase ani a ocupat în cadrul Imobiliare.ro. poziția de Product Manager, Regional Sales Manager, actualmente ocupând pozitia de Chief Product Officer.

David Grigorescu, fost președinte APAIR – David Grigorescu, un expert apreciat în industria imobiliară din România, fost Președinte al APAIR, cu experiență vastă în domeniu, acumulată în mai bine de 20 de ani.

David este specializat în reprezentarea exclusivă a vânzătorului, devenind trainer acreditat APAIR și National Association of Realtors (NAR) cu scopul de a promova în cursurile susținute de el conceptul de reprezentarea exclusivă și de expert negociator în imobiliare.

Liria Themo, CMO Atria Urban Resort. Originară din Astoria, New York, unde s-a născut, a crescut și a invățat, aceasta provine dintr-o familie de români, mama medic și tatăl inginer, care au fugit de regimul comunist de dinainte de 1989. Stabilită în România în anul 1995, Liria Themo s-a dedicat proiectelor rezidențiale ce pun accent pe conceptului de comunitate sustenabilă și regenerare urbană. În prezent, Liria este CMO Atria Urban Resort, un complexului multi-premiat la nivel național.

Dumitru Sîrbu – CEO REBS, companie axata pe dezvoltarea de site-uri pentru agenții imobiliare și programul software CRM REBS care automatizează activitatea agenților imobiliari, folosit în prezent de peste 2000 de agenți. Dumitru Sîrbu și-a început cariera în domeniul imobiliar acum 13 ani iar din 2013 a fondat compania REBS cu misiunea de a economisi timp si a ușura activitatea agenților imobiliari.

Membrii juriului implicați anul acesta în procesul de jurizare dedicat categoriei Juriu Dezvoltatori imobiliari și Oameni în Imobiliare

Georgian Marcu, Owner Green Angels. Compania sa a fost lansată acum 15 ani, într-o perioadă în care “nu se tranzacționa nimic și nu mai dorea nimeni să cumpere”, adică “direct in criză”. În acest context, Georgian Marcu, a dat startul companiei. Privind în urmă, acesta mărturisește: “cea mai mare provoacare pentru un consultant imobiliar este să dispună de psihic puternic și să poată trece foarte ușor peste orice eșec”. Astfel, Georgian Marcu s-a reorientat de la mass market către o nișă de locuințe noi cu arhitectură modernă.

În prezent conduce singura agenție specializată pe nișa de proprietăți noi cu o ahitectură contemporană remarcabilă, între acestea numeroase proiecte premiate la Anuale și Bienale de Arhitectură.

Andreea Comșa, CEO Premier Estate Management – fondatoare și CEO al Premier Estate Management, Andreea Comșa este responsabilă în principal cu dezvoltarea afacerii companiei. A absolvit Universitatea Națională de Științe Politice și Administrație Publică și a lansat compania în timpul crizei financiare în 2008, găsind o nișă de afaceri care se concentra pe proiecte rezidențiale aflate situații sensibile de afaceri, dovedind că performanța vânzărilor poate fi atinsă chiar și în recesiune economică.

Performanțele de business au recomandat-o pe aceasta să fie inclusă printre primii 30 de tineri profesioniști sub 30 de ani de către Forbes. Totodată rezultatele companiei sub conducerea Andreei au fost remarcate atât la nivel național, cât și internațional, prin numeroase distincții.

Daniel Crainic, director de marketing Imobiliare.ro. Cu o experiență de 18 ani în marketing, dintre care 14 ani în marketingul aplicat în industrii online și real estate. Totodată, Daniel este colaborator Imobiliare.ro din 2008 și membru al echipei de leadership din 2015.

Catălin Priscorniță, CEO Blitz este fondatorul uneia dintre cele mai mari agenții imobiliare din România și o figură marcantă a domeniului imobiliarelor, atât din perspectiva cifrelor de afaceri înregistrate de companie, cât și din perspectiva muncii continue pe care o duce spre îmbunătățirea sectorului imobiliarelor, acesta fiind totodată și membru fondator al Comunității Elitelor în Imobiliare din România (CEIR) – reper de bune practici în industria imobiliarelor.

Costin Voicu, Head of Sales Imobiliare.ro. Cu o experienţă de peste 25 de ani în sales /marketing în diverse domenii precum: advertising, FMCG, pharma, banking şi cca. 5 ani în Imobiliare.ro. În cadrul Imobiliare.ro ocupă poziţia de Head of Sales, de aproximativ 2 ani şi 4 luni, după o experienţă de peste 3 ani de field, perioadă în care s-a ocupat de extinderea naţională în Bucuresti, Cluj, Constanţa, Sibiu şi Moldova.

Tudor Cartianu este CEO al companiei Delta Studio de aproximativ 12 ani, perioadă în care compania s-a transformat din furnizor de materiale și produse pentru interioare, în furnizor de soluții complete pentru amenajări la cheie, atât în segmentul B2C, cât și B2B.

Cu abilități dovedite de leadership și management uman, metodologie de lucru sistematică implementată la nivel de companie, precum și cu un puternic spirit de „problem-solver”, Tudor coordonează cu succes activitatea de dezvoltare continuă a companiei.

Cele două jurii independente vor analiza îndeaproape candidaturile și vor alege câștigătorii astfel: reprezentanți ai agențiilor imobiliare vor juriza înscrierile de la categoria Dezvoltatori Imobiliari și Dezvoltatorii imobiliari vor juriza candidaturile agențiilor. Finaliștii categoriei „Oameni în imobiliare” vor fi nominalizați în urma reunirii celor două jurii.

Partenerii evenimentului Imobiliare HUB 2023 și Imobiliare Awards sunt: CTP, Delta Studio, Axis Mobility & Holiday, Atria Urban Resort, Art City by Bog’Art.

Citește și: HUB Național se apropie. Află care sunt momentele speciale ale conferinței „Reziliență sau îmbrățișarea schimbării”

Citește și: Cine sunt speakerii din workshopurile Imobiliare.ro HUB Național?