Light Dark

160 de candidaturi au fost depuse pentru premiile Imobiliare.ro Awards 2023. Este anul cu cea mai strânsă competiție la Imobiliare.ro Awards, în special la secțiunea dezvoltatorilor. Premiile vor fi decernate în cadrul galei din data de 24 mai, eveniment prezentat de omul de televiziune Dan Negru.

Evenimentul Imobiliare.ro Awards 2023, care va avea loc în data de 24 mai, la Hotelul Radisson Blu din București celebrează cele mai bune rezultate din sectorul rezidențial al industriei imobiliare. Vor fi acordate premii pentru trei categorii propuse: Agenții Imobiliare, Dezvoltatori Imobiliari și Oameni în Imobiliare, categorii pentru care candidații au avut oportunitatea de a se înscrie începând cu luna martie, până în 25 aprilie 2023.

În perioada următoare specialiști în domeniu și membri ai echipei Imobiliare.ro se reunesc pentru jurizare. Aceștia vor forma două jurii care vor analiza, verifica și puncta aplicațiile transmise de candidații intrați în competiție. Vezi aici cine sunt membrii juriului.

Cu ce vine nou anul 2023 la Imobiliare.ro Awards? O seară cu momente inedite prezentate de Dan Negru

An de an gala decernării este animată de bună dispoziție, muzică de calitate și condimentat cu momente surpriză. În acest an, evenimentul va fi prezentat de omul de televiziune Dan Negru.

Iată care vor fi premiile nou introduse la Imobiliare.ro Awards 2023: “Premiul pentru agenția cu cea mai spectaculoasă creștere din București, Timișoara, Brașov, Iași și Cluj Napoca,” precum și premiul pentru “Performanța anului 2022 în vânzarea de proprietăți internaționale”.

În ceea ce privește jurizarea, în cazul premiilor cu un singur candidat, va fi la latitudinea membrilor juriului dacă se va valida cadindatura, în lipsa unui contracandidat.

Accesând linkul vei regăsi premiile pe care ne pregătim să le oferim la Imobiliare Awards 2023.
Partenerii evenimentului Imobiliare HUB 2023 și Imobiliare Awards sunt: CTP, Delta Studio, Axis Mobility & Holiday, Atria Urban Resort, Art City by Bog’Art.

Citește și: HUB Național se apropie. Află care sunt momentele speciale ale conferinței „Reziliență sau îmbrățișarea schimbării”

Citește și: Cine sunt jurații de la Imobiliare.ro Awards 2023?