Light Dark

O nouă ediție a evenimentului Imobiliare.ro HUB Național, eveniment destinat profesioniștilor în imobiliare, se apropie. Ziua de 23 mai este dedicată conferinței naționale, iar ziua de 24 mai este dedicată workshopurilor. Seara de 24 mai este dedicată decernării premiilor Imobiliare.ro Awards 2023.

Evenimentul HUB Național vine cu un program complet axat atât pe dezvoltarea profesioniștilor din imobiliare, cât și pe dezbateri relevante pentru înțelegerea realității actuale din economie și real estate. Pagina evenimentului este aici – fii la curent cu cele mai noi detalii.

Prima zi de dezbateri din cadrul conferinței “Reziliență sau îmbrățișarea schimbării”, începe marți, 23 mai, de la ora 9.00, moment în care binecunoscutul om de televiziune Alex Dima și conducerea Imobiliare.ro vor deschide noua ediție evenimentului.

De la ora 9.15 urmează sesiunea Imobiliare în Xclusivers. Acestă sesiune ne introduce în Xclusiverse, ne arată imobiliarele virtuale și ne dezvăluie o variantă futuristă a modului în care se poate practica profesia de agent imobiliar în România.

Începând cu ora 9.45, Raluca Anton susține sesiunea de Management al stresului și îmblânzirea anxietății și ne învață cum recunoaștem stresul și anxietatea; de ce avem nevoie să fim conștienți de modalitățile prin care corpul comunică atunci când simțim stres și anxietate; care sunt cele mai bune strategii pentru a face față stresului și anxietății.

Sub motto-ul Viața ușoară face omul slab / Omul slab face viața grea / Viața grea face omul puternic / Omul puternic face viața ușoară, Andy Szekely susține sesiunea motivațională: Game Changer – cum să te reinventezi în stilul performerilor de top, începând cu ora 11.15. Această sesiune se va axa pe modul în care trebuie să se dezvolte un profesionist cu o viziune care motivează și impulsionează spre performanță. 

De la ora 12.30 urmează o sesiune pornită în anul 2022, cu priză la public. Alex Dima îi are alături pe marii jucători din real estate, intrând într-un dialog despre trecut, prezent și viitor. Sesiunea In-depth: o discuție despre prezent și viitor.

În cadrul programului Imobiliare.ro HUB Național va avea loc un program artistic de mentalism, un moment ce pune accent pe abilitățile mentale și intuitive dezvoltate la cea mai înaltă performanță. Pagina evenimentului este aici.

Astfel, de la ora 14.30 Ana și Lucca susțin sesiunea de Mentalism. Anca&Lucca sunt campionii mondiali în mentalism și vin special pentru tine pentru a te impresiona chiar cu numărul câștigător de la campionatul mondial.

De la ora 15.00, urmează unul dintre cele mai așteptate momente ale zilei – Panelul de discuții – Factorii cheie pentru a crește într-o piață aparent în derivă.

Cea de-a doua zi, 24 mai este dedicată workshopurilor. Înscriere aici

Totodată vă reamintim că în data de 24 mai, la Hotelul Radisson Blu va avea loc gala de decernare a premiilor Imobiliare.ro Awards 2023, moment în care vom celebra cele mai bune rezultate din sectorul rezidențial al industriei imobiliare. Pagina evenimentului Imobiliare.ro Awards este aici.

Partenerii evenimentului Imobiliare HUB 2023 și Imobiliare Awards sunt: CTP, Delta Studio, Axis Mobility & Holiday, Atria Urban Resort, Art City by Bog’Art.

 

Citește și: Imobiliare.ro: Prețurile apartamentelor continuă să crească ușor în marile centre regionale în opoziție cu evoluția din orașele mici și medii