Light Dark

Consultanții imobiliari, agenții, brokerii și orice alt profesionist care activează în domeniul imobiliarelor iau parte la unul dintre cele mai ample evenimente din România. Imobiliare HUB este organizat în punctele cheie de pe harta rezidențială și are o tradiție de peste 14 ani. Delta Studio, Atria Urban Resort, Axis Mobility & Holiday și CTP se alătură în acest an.

Peste 500 de participanți au luat parte la primele două evenimente de săptămâna trecută la Imobiliare HUB Timișoara și Arad. Domeniul imobiliarelor este unul dintre cele mai dinamice și progresive industrii, așa că profesioniștii s-au reunit pentru al 14-lea an pentru a lua parte la conferințele care abordează cele mai fierbinți puncte ale industriei. Înscrie-te aici la conferințe.

Pentru prima dată în acest an Imobiliare HUB (cunoscut în trecut sub numele de CPI – Clubul Profesioniștilor în Imobiliare) aduce în mijlocul specialiștilor din domeniu, parteneri din domenii conexe ce oferă o serie de posibilități de colaborare participanților. Principalul obiectiv al parteneriatelor de cooperare este de a oferi o șansă participanților să își îmbunătățească relevanța și calitatea activităților lor, să își dezvolte și să își consolideze rețelele de networking, să partajeze informații din domeniile conexe și să schimbe idei axate pe dezvoltare.

Cine sunt partenerii?

Sursa foto: website Delta Studio

CTP – cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale din Europa Continentală este unul dintre partenerii din acest an care propune participanților noi oportunități de business. La ora actuală, CTP deține peste 10,5 milioane de m² de spații în zece țări. În România, CTP deține o suprafață totală de peste 2,3 milioane mp de depozite de clasa A în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Târgu Mureș, Caransebeș, Ineu și Salonta.

Astfel, participanții evenimentului au posibilitatea unei colaborări ce presupune închirierea spațiilor dezvoltatorului. Potrivit reprezentanților, spațiile oferite se adresează unei serii largi de industrii. Totodată, pentru a satisface cerințele industriilor majore, CTP a dezvoltat cinci tipuri de clădiri, variind ca dimensiune și funcționalitate pentru a susține un spectru larg de activități comerciale, inclusiv producție de înaltă tehnologie, lanț de aprovizionare și centre de distribuție, cercetare și dezvoltare avansată și operațiuni de back-office.

Delta Studio este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii integrate pentru interioare din România, cu un portofoliu variat ce conține branduri consacrate la nivel internațional. Furnizorul se face remarcat pe sectorul imobiliar prin colaborarea cu unii dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari, însă și prin activitățile afiliate domeniului. Astfel, Delta Studio a lansat anul trecut primul proiect rezidenţial propriu al companiei, reprezentând 25 de case în Corbeanca, într-o investiţie de circa 2,8 mil. euro.

Convinși că designul interior îmbunătățește calitatea vieții, crește competitivitatea mediului de afaceri, Delta Studio vine cu o propunere nouă profesioniștilor din real estate, axată pe o colaborare pe termen lung.

„Delta Studio are un istoric de peste un sfert de secol în domeniul amenajărilor interioare, astfel încât extinderea în real estate a fost un pas firesc, organic, în dezvoltarea business-ului. Încheiem parteneriate de succes cu dezvoltatori și agenții imobiliare de top din capitală și din țară, în vederea realizării unui mix unic de servicii complete pentru clienții finali: de la achiziția imobilelor, la tranzacționare și servicii de amenajare la cheie. Parteneriatul cu Delta Studio este dovada clară că designul de interior aduce plus-valoare oricărui spațiu, iar segmentul premium de clienți din real estate apreciază acest pachet de servicii unic în România,” Tudor Cartianu, CEO Delta Studio

Atria Urban Resort

Atria Urban Resort – Proiectul dezvoltat pe Șoseaua Chitilei, în vecinătatea Lacului Străulești, se întinde pe nouă hectare și a fost conceput în patru faze de construcție, cu 1.400 de apartamente în total și o valoare totală de 120 milioane de euro. Acesta este unul dintre cele mai ambițioase proiecte din România ce aduce în prezent o fostă platformă – fosta Fabrica de Bere, care nu a funcționat niciodată și care a fost lăsată în paragină. Inițiativa reabilitării și reconversiei a fost apreciată în peisajul construcțiilor din România, astfel proiectul a primit o serie de distincții la nivel național.

“Apreciem această colaborare și respectam succesul de care se bucura, de altfel, pe care îl și merită! Cu așa un nume răsunător, cu clienți în fiecare colț al țării fie dezvoltatori, agenții, persoane fizice, este remarcabil cum echipa Imobiliare.ro reușește, an de an, să ne facă să ne simțim ca fiind unici,” Liria Themo, Marketing&Community Manager Atria Urban Resort.

Axis Mobility & Holiday este partenerul pe partea de mobilitate. Pentru că mobilitatea duce spre performanță, iar randamentul bun și viteza de reacție sunt esențiale în orice domeniu, noul partener oferă soluții fiabile, eficiente și avantajoase pentru deplasare. “Suntem încântați să anunțăm începerea unei noi colaborări cu Imobiliare.ro, cel mai mare hub de imobiliare din România. Ca parte a acestei colaborări, AXIS va fi partenerul de mobilitate al Imobiliare.ro pentru toate evenimentele din țară, oferind soluții de închiriere de mașini pentru breasla imobiliară,“ anunță reprezentanții AXIS. Mai mult decât atât, cei ce optează pentru serviciul de închiriere beneficiază de un discount de 10%.

Ediția de primăvară a evenimentului Imobiliare Hub 2023 a început săptămâna trecută în Timișoara (21 martie) și Arad (22 martie).

Harta și calendarul evenimentelor regionale. Înscrie-te aici la conferințe.

  • Imobiliare.ro HUB Cluj Napoca – 4 aprilie, Grand Hotel Italia
  • Imobiliare.ro HUB Oradea – 5 aprilie, Ramada Oradea

Luna mai este dedicată conferinței naționale și evenimentului de decernare al premiilor Imobiliare Awards. Înscrierile pot fi făcute AICI.

  • București Imobiliare.ro HUB Național, 23 mai, Radisson Blu
  • București Imobiliare.ro Awards, 24 mai, Radisson Blu

Evenimentele din toamnă se vor desfășura în Iași, Brașov, Sibiu.