Light Dark

CTP se alătură Imobiliare.ro HUB cu o incursiune în domeniul logistic dar și cu o oportunitate de colaborare cu sectorul rezidențial. Timișoara deschide seria evenimentelor organizate la nivel regional, marți, 21 martie.

România este a treia cea mai mare piaţă de spaţii industriale şi logistice în 15 dintre cele mai mari economii din regiunea Europa Centrală şi de Est. Piața logistică și industrială din țara noastră a a devenit tot mai solidă în ultima vreme, cu un nivel record al activității de închiriere în ultimii doi ani care a alimentat dezvoltarea robustă, ducând la o creștere medie a stocului de aproximativ 15-20% pe an, potrivit raportului “ExCEEding Borders I&L” publicat de Colliers.

În acest an, în cadrul Imobiliare HUB, ieșim pentru 30 de minute din sfera rezidențială pentru a învăța lucruri noi din imobiliarele centrelor logistice. Astfel, se alătură evenimentului Imobiliare HUB 2023 cu o incursiune în domeniul logistic dar și cu o oportunitate de colaborare cu sectorul rezidențial.

Vezi aici agenda completă a evenimentului și ÎNSCRIE-TE ACUM la evenimentul din orașul tău!

CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale din Europa Continentală, în funcție de suprafața închiriabilă brută, deținând peste 10,5 milioane de m² de spații în zece țări, la 31 martie 2022. În România, CTP deține o suprafață totală de peste 2,3 milioane mp de depozite de clasa A în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Târgu Mureș, Caransebeș, Ineu și Salonta. Detalii aici.

Citește și: Mai sunt doar 6 zile până la #Imobiliare HUB. Iată cine sunt speakerii. ÎNSCRIE-TE ACUM!

Citește și: Lista este deschisă! START CANDIDATURILOR la Imobiliare.ro Awards 2023. Organizatorii anunță categoriile și condițiile de participare