Light Dark

Evenimentul anului pentru profesioniștii în imobiliare din Timișoara se aproapie cu pași repezi. Înscrie-te acum și nu rata ocazia de a afla informații cu adevărat de interes pentru business-ul tău. Timișoara și Arad deschid seria conferințelor în data de 21 martie, la Hotel Timișoara, respectiv Arad – 22 martie, Hotel Continental Forum.


Iată ce ți-am pregătit pentru primele întâlniri! Înscrie-te aici la conferințe.

Imobiliare Hub 2023 se anunță a fi cel mai interactiv eveniment de până acum. Ne pregătim să analizăm datele din piața imobiliară pe baza datelor statistice, să aducem argumente valide și informații din interiorul domeniului.

Evenimentul va cuprinde astfel o serie de prezentări cu informații din piața imobiliară, precum și prezentări legate de cele mai eficiente instrumente pe care Imobiliare.ro le pune la dispoziție profesioniștilor din domeniu. Astfel, prima prezentare va începe de la ora 9:15 cu o sesiune în care vor fi expuse publicului larg principalele realizări ale portalului și direcțiile de dezvoltare viitoare.

Profesioniștii din sală vor avea acces la o nouă versiune de aplicație și noul CRM – Imobiliare.ro PRO. Pornim cu ultimul studiu de piață și cum te poate ajuta el, împreună cu noile dezvoltări Imobiliare.ro. O sesiune interactivă în care ai ocazia să pui întrebări și să afli în premieră noutățile!

Alături de DSA Advisors, unul din principalii jucători de pe piața brokerajului de credite analizăm în detaliu cifrele BNR, observăm tendințele din trecut pentru a trasa o direcție în ceea ce privește viitorul creditelor și cum afectează ele imobiliarele din România.

Înscrie-te aici la conferința din Timișoara sau Arad.

Cum te pregătești să faci față pe o piață cu dobânzi în creștere și construcții încetinite?  

Cea de-a doua sesiune a evenimentului îi aduce pe scenă pe unii dintre cei mai activi reprezentanți ai domeniului imobiliar ce vor dezbate modul în care evoluează piața imobiliară într-un context financiar dominat de inflație crescută, criză energetică și situația politică instabilă.

Fiecare participant poate transmite întrebări speakerilor din cadrul panelului de discuții direct de pe telefonul mobil. Întrebările vor fi afișate pe ecran, iar speakerii vor răspunde acestora în timp real.

Dezbaterile din cadrul Imobiliare HUB Timișoara vor atinge subiecte de real interes pentru orice profesionist în imobiliare vor fi moderate de Răzvan Ionescu. Participanții din această sesiune sunt:

Marius Șchiopotă – Cu o activitate de peste 17 ani in real estate, Marius Șchiopotă este Managing Partner al Hitch&Mosher, din Timișoara.

Agribusiness-ul, proiectele comerciale și de retail, logistică, proiectele de office, cele rezidențiale și, nu în ultimul rând, proiectele relaționate energiei regenerabile, dar și property managementul sunt sectoarele în care Hitch&Mosher a activat cu succes în toți acești ani.

Călin Centea – Head of sales Isho, proiect dezvoltat de antreprenorul Ovidiu Șandor prin compania Mulberry Development, cuprinde peste 1.200 de apartamente, 7.500 de metri pătrați de spații verzi, o clădire de birouri și un hotel.
Călin Centea activează din anul 2007 în domeniul imobiliar și are la activ peste 1000 de tranzacții închise în cele mai variate scenarii.

Gabriel Grecu – FOXFORT Imobiliare. Cu o experiență de 11 ani în domeniul serviciilor de intermediere imobiliară, Gabriel Grecu conduce o echipă de peste 25 de persoane în cadrul agenției pe care o conduce, oferind servicii complete de intermediere imobiliară, property management, construcții, creditare și asigurări.

Alexandru Apostu – Apostu Estate Timișoara. Alexandru Apostu a intrat în piața imobiliară încă din anul 2019. Pe parcursul acestor ani a fost într-o continuă dezvoltare și învățare, cu intenția de a schimba unele aspecte pe o piață imobiliară imatură din multe puncte de vedere, spune acesta. Astăzi conduce o echipă puternică formată din 35 de specialiști imobiliari.

Cristian Ioniță –  director de vânzări Campeador. Cristian Ioniță are o experiență de peste 14 ani în domeniul imobiliarelor. Și-a început cariera în anul 2009, iar din anul 2020 este agent de vânzări pentru Grupul Campeador  – dezvoltator imobiliar activ atât pe sectorul rezidențial, cât și cel comercial, cu proiecte realizate în Cluj-Napoca, Bistrița, București, Timișoara. Compania a livrat până în prezent peste 1.000 de apartamente în șapte proiecte rezidențiale din România și Austria.

Înscrie-te aici la conferințe.

Citește și: În ciuda așteptărilor, prețurile apartamentelor continuă să crească. Ce s-a întâmplat pe piața rezidențială din marile orașe din țară

Citește și: Lista este deschisă! START CANDIDATURILOR la Imobiliare.ro Awards 2023. Organizatorii anunță categoriile și condițiile de participare