Light Dark

Imobiliare.ro Awards acordă premii pentru trei categorii propuse: Agenții Imobiliare, Dezvoltatori Imobiliari și Oameni în Imobiliare. Evenimentul dedicat întregului spectru al industriei imobiliare, va avea loc în data de 24 Mai la hotel Radisson Blu, în București. Termenul limită pentru trimiterea formularelor de aplicare este 9 Aprilie 2023.

Înscrierile pot fi făcute AICI. Aplică acum și te poți număra printre premianți!

Unul dintre cele mai prestigioase evenimente din Imobiliare – Imobiliare.ro Awards 2023, eveniment ce a ajuns deja la cea de-a VIII-a ediție, va avea loc pe 24 mai, la Hotel Radisson Blu, în București.

Cunoscut în anii anterior sub numele ”Gala Profesioniștilor în Imobiliare, ”Imobiliare.ro Awards” acordă premii pentru trei categorii: Agenții Imobiliare, Dezvoltatori Imobiliari și Oameni în Imobiliare.

“Fiecare ediție a reprezentat un pas înainte, atât în calitatea și numărul nominalizaților, dar și a spectacolului din sală. Am pornit cu certitudinea că domeniul avea nevoie de un eveniment care arată cele mai bune realizări din sectorul imobiliar, ce servesc drept model pentru breaslă. În acest an în structura premiilor avem o evoluție și nu o revoluție, avem o adaptare la specificul pieței imobiliare din 2022-2023. Cert este că premiile Imobiliare.ro Awards rămân printre cele mai râvnite premii din real estate,” declară Alex Dozsa, B2B marketing coordinator Imobiliare.ro .

Cu ce vine nou anul 2023 la Imobiliare Awards? Iată care vor fi premiile noi, pregătite pentru Imobiliare.ro Awards

O serie de modificări sunt pregătite pentru evenimentul din mai 2023, comparativ cu ediția din anul precedent. La categoria Agenții Imobiliare au fost introduse o serie de premii noi. “Încurajăm și agențiile mai tinere din piața locală, acordând câte un premiu pentru cea mai impresionantă evoluție locală în București, Timișoara, Brașov și Iași. De asemenea am modificat criteriile la premiul de agenție a anului. Aici pot candida agenții sau birouri ale unei francize, cifra de afaceri luată în seamă fiind cea a biroului candidat, nu a întregii rețele.

În categoria Dezvoltatorilor imobiliari am renunțat la premiul de clădiri green și smart. Începând cu 2023 toate noile dezvoltări trebuie să respecte anumite standarde green și smart. Am unificat premiile” Proiectul anului mixed use” și ”Cel mai bun mix de servicii”  întrucât era o diferențiere aproape imperceptibilă între cele două premii”, anunță Alex Dozsa, B2B marketing coordinator Imobiliare.ro .

Candidaturile pot fi depuse aici, urmând ca juriile independente și echidistante să analizeze candidatura în cel mai profesionist mod cu putință. Orice persoană fizică, juridică sau companie din breasla imobiliară poate aplica în vederea nominalizării.

Termenul limită pentru trimiterea formularelor de aplicare este 9 Aprilie 2023.

Citește și: Aproape 47.000 de imobile vândute, luna trecută, în România. Numărul tranzacțiilor, în creștere față de luna ianuarie

Citește și: În cât timp se vinde un apartament în 2023? Topul orașelor în funcție de perioada de tranzacționare