Light Dark

Din totalul de 347 apartamente au fost pre-contractate 139 unități, în doar două luni de la lansarea vânzărilor. Ansamblul este în construcție iar data estimată a livrării fiind în a doua jumătate a anului 2024.

Select Residences, cel mai nou complex rezidențial premium din portofoliul companiei Anchor Grup este amplasat pe Calea Dudești nr. 186 – zona Dristor/Vitan, lângă InCity Residences. Ansamblul cuprinde 347 apartamente – studiouri, apartamente cu 2 și 3 camere, precum și duplexuri cu 3, 4 și 5 camere – în trei clădiri.

”Suntem mândri de rezultatele impresionante obținute de echipa noastră de vânzări din departamentul rezidențial. Pentru o piață extrem de competitivă, vorbim de încă o confirmare a calității proiectului nostru, dar și a nivelului ridicat de expertiză a tuturor celor implicați în proiect. Ținând cont de cererea ridicată a pieței pentru proiecte rezidențiale poziționate în zone centrale, cu un raport bun calitate-preț, dar care oferă și oportunități multiple de investiție, suntem încrezători că Select Residences își va atinge targetul”, declară Affan Yildirim, Director General, membru în Consiliul de Administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de Administrație al Shopping MallDova.

Din cele 139 unități pre-contractate până în prezent, majoritatea apartamentelor contractate sunt studiouri și apartamente de 2 camere, cu suprafețe utile ce variază între 46 și 75 mp, plus balcoane.

Anchor Group este dezvoltatorul primului mall construit în România, București Mall, urmat de proiectul Plaza România. În ceea ce privește proiectele rezidențiale, compania a construit în special în sectorul 3 al capitalei, proiecte precum InCity Residences, care include peste 500 de apartamente în patru blocuri și Pallady Towers, cu peste 200 de apartamente în două clădiri.

Portofoliul Anchor Grup include, de asemenea, clădiri de birouri: Anchor Plaza Offices și Plaza România Offices. Compania este condusă de Affan Yildirim, Director General, membru în Consiliul de Administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de Administrație al Shopping MallDova.

Citește și: RE/MAX România deschide 5 noi francize

Citește și: Chiriile se pregătesc de scumpiri înainte de începutul anului universitar. Cele mai mari prețuri în Cluj-Napoca, cele mai mari scumpiri sunt așteptate în Timișoara

Citește și: Accesibilitatea locuințelor în țările europene. Câte salarii trebuie să economisească un român pentru achiziția unui apartament?