Light Dark

În prezent, portofoliul companiei cumulează un total de 75 de birouri active la nivel național și peste 950 de membri.

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate anunță extinderea rețelei cu încă cinci birouri: RE/MAX Prestige – București, RE/MAX Town and Country – Sighetu Marmației, RE/MAX Sky – Florești, RE/MAX Value – Chiajna și RE/MAX Premium – Onești. În prezent, portofoliul companiei cumulează un total de 75 de birouri active la nivel național și peste 950 de membri.

Biroul RE/MAX Prestige din București este condus de Maria Negulescu (Broker/Owner), care a decis să-și deschidă un business în domeniul imobiliar, în rețeaua RE/MAX, la începutul acestui an.

Deși avea în plan această schimbare a traiectoriei profesionale, după 19 ani de activitate în domeniul bancar, nu a fost hotărâtă să abordeze industria real-estate până la întâlnirea cu RE/MAX, din postura de client vânzător. Până la finalul anului curent, antreprenoarea  își propune să construiască o echipă formată din 10 agenți și un recrutor, urmând ca anul viitor să se încheie cu cel puțin 20 de agenți în cadrul RE/MAX Prestige.

Biroul RE/MAX Town and Country deschis în Sighetu Marmației este condus de Adriana și Vasile Faur. Înainte de a decide să investească într-o franciză, Vasile Faur a fost director de vânzări la o firmă de piese auto, mai bine de 10 ani.

Potrivit declarațiilor sale, există o cerere continuă în piața imobiliară din Sighetu Marmației, iar ceea ce va aduce un suflu nou în oraș și va schimba percepția oamenilor despre imaginea agentului imobiliar este un un model de business transparent și organizat, precum RE/MAX.  Conectarea Maramureșului istoric cu restul țării și lumii,  în piața imobiliară, reprezintă unul dintre obiectivele RE/MAX Town and Country.

Biroul RE/MAX Sky din Florești, Cluj este deschis de Andrei Miron și Paul Prodan. Specializarea celor doi B/O, de peste 20 ani în vânzări și management, în roluri ce implică multă relaționare umană și consultanță profesională, reprezintă, în opinia lor, o experiență relevantă și utilă pentru o agenție imobiliară ce are ca scop să-i ajute pe oameni să beneficieze de avantajele unei tranzacții imobiliare eficiente și corecte. Obiectivul acestora este de a deveni un etalon în consultanță imobiliară pe piața din Cluj.

Pentru Adelina și Claudiu Drăgănescu, B/O RE/MAX Value din Chiajna, decizia de a alege RE/MAX ca partener a fost direct influențată de pachetul educațional dedicat celor care doresc să deschidă un business în real-estate, fără experiență în domeniu. Anterior, cei doi au activat în industrii precum transporturi sau servicii.

Principalul obiectiv de business al RE/MAX Value este deschiderea celui de-al doilea birou, în București, pe parcursul următorului an, respectiv atingerea unui număr de trei birouri, cu cel puțin 15 agenți, în următorii doi ani.

Primul birou al rețelei în Onești, RE/MAX Premium este deshis de Alexandru Lupică și Andreea Fichioș, doi tineri antreprenori fără experiență anterioară în real-estate. Cu o specializare și activitate de cinci ani în domeniul farmaceutic, Alexandru Lupică a decis să demareze un business într-un domeniu total nou sesizând nevoia de servicii premium pe piața imobiliară din oraș. Colaborarea cu RE/MAX vine ca o necesitate în acest sens, întrucât poate beneficia de avantajele unei rețele naționale și suportul oferit de către echipa de management.

Citește și: Chiriile se pregătesc de scumpiri înainte de începutul anului universitar. Cele mai mari prețuri în Cluj-Napoca, cele mai mari scumpiri sunt așteptate în Timișoara

Citește și: Accesibilitatea locuințelor în țările europene. Câte salarii trebuie să economisească un român pentru achiziția unui apartament?

Citește și: Wallberg obține autorizația pentru cel de-al treilea turn rezidențial din XCity Towers și demarează lucrările de construcție