Light Dark

Vrei să obții cu 40% mai multe leaduri pentru anunțurile tale? Acum este posibil. Îți punem la dispoziție opțiunea “Anunț verificat”, indiferent de pachetul de servicii Imobiliare.ro pentru care optezi – Basic, Smart sau Best.

“Anunțul verificat” este una dintre funcționalitățile dedicate construirii brandului și creșterii gradului de încredere din partea clienților pe care le-am dezvoltat pentru a-i sprijini pe profesioniștii din real estate să își accelereze business-urile în domeniu, alături de “Pagina Agentului/Agenției”, “Rating Agent” sau “imoExpert”.

Un anunț de acest tip este evidențiat în listă printr-o etichetă specifică. Astfel, oricare dintre cei 1,7 milioane de vizitatori unici atrași lunar de platforma Imobiliare.ro va ști clar că anunțul pe care îl deschide este unul de actualitate, dar și că prețul și localizarea proprietății de care este interesat, așa cum sunt ele menționate în conținutul acestuia, sunt corecte.

Primele rezultate ale cercetătorilor noastre legate de eficiența “Anunțului verificat” au evidențiat faptul că acesta generează cu 40% mai multe leaduri.

Opțiunea poate fi folosită doar în baza unui document standard pentru obținerea acordului proprietarului, pe care ți-l punem la dispoziție.

Pentru că îți dorești să ai cele mai bune rezultate cu anunțurile tale, îți propunem să apelezi și la raportele de performanță. Acestea sunt disponibile clienților care optează pentru pachetul de servicii Best. Este vorba despre un instrument de benchmarking extrem de util, ușor de accesat și de utilizat, indispensabil oricărui profesionist în real estate care își dorește să segmenteze anunțurile în funcție de interesul său, să crească performanța acestora, să se diferențieze clar de principalii jucători din piață și să își accelereze business-ul.

AFLĂ AICI detalii suplimentare despre modalitățile prin care îți poți crește afacerea împreună cu Imobiliare.ro.

CONSULTĂ ACUM noile pachete de servicii și facilitățile de care poți beneficia pentru a-ți accelera business-ul în imobiliare.

Ai și alte întrebări? Nu ezita să participi la evenimentele cuprinse în seria CPI Regional 2019 pentru a discuta direct cu membrii echipei Imobiliare.ro despre noile funcționalități cuprinse în noile pachetele de servicii. Calendarul CPI Regional 2019 este DISPONIBIL AICI.