Light Dark

BCR, parte a Erste Group, a desemnat Knight Frank România să scoată pe piață, în vederea vânzării, ansamblul Silver Mountain din Poiana Brașov.

Silver_Mountain_-6-perspectiveSilver Mountain din Poiana Brașov, cel mai mare proiect de leisure din estul Europei, este dezvoltat pe o suprafață de teren de 23,6 hectare și cuprinde patru clădiri de apartamente (171 de unități, de la studio-uri la penthouse-uri), 2.600 de metri pătrați utili de spațiu comercial, care include o clădire multifuncțională compusă dintr-un restaurant (capacitate de 140 de persoane), un club și un centru spa&fitness, cu locuri de parcare subterane.

Proiectul a fost dezvoltat în perioada 2008-2011 de către compania INR Management Real Estate, deținută de omul de afaceri Dan Fischer, decedat în 2012. La începutul lui 2014, INR Management Real Estate intra în faliment, iar BCR a preluat compania, implicit proiectul, în urma licitației organizate de Euro Insol, administratorul judiciar controlat de Remus Borza.

Clădirile existente acoperă două hectare și jumătate de teren, iar investitorii ”vor avea oportunitatea să dezvolte în continuare oferta de petrecere a timpului liber și sport, pe o suprafață de teren deschis de 23,3 hectare”, conform reprezentanților Knight Frank Romania.

Click pe fotografiile de mai jos pentru a vedea o galerie foto cu Silver Mountain