Light Dark

Compania de consultanță imobiliară a intermediat tranzacții rezidențiale off-plan în valoare de peste 3,5milioane de euro în primul trimestru din 2016. 

rsz_mihai_dumitrescu_managing_partner_crosspoint_investment_banking_and_real_estateCompania de consultanță imobiliară Crosspoint Real Estate, specializată pe segmentul imobiliar premium/quality, a intermediat în primul trimestru al anului 2016 tranzacții în valoare cumulată de peste 3,5 milioane de euro, în cadrul unor proiecte imobiliare rezidențiale aflate în diverse etape de construcție.

Vânzările reprezintă contravaloarea de achiziție a unor pachete de apartamente în proiecte imobiliare noi, poziționate în zone rezidențiale din nordul, centrul și adiacent centrului Bucureștiului.

“Piata imobiliară este efervescentă, așa cum o arată numărul mare de noi dezvoltări rezidențiale înregistrat de la începutul anului. Proiectele cu diferentiator clar, cu strategii corecte de construcție și vânzare, raportate la nivelul cererii din piață și al obiceiurilor de consum ale clienților, se disting net pe piață. Nevoia de apartamente noi a rămas constantă în piață, însă este foarte importantă, în momentul unei noi dezvoltări rezidențiale, gândirea unor produse care să se reflecte în nivelul real de cerere din piață, pentru a fi absorbite cu succes”, declară Mihai Dumitrescu, managing partner, Crosspoint Real Estate.

Cumpărătorii implicați în acest tip de tranzacții sunt oameni de afaceri și manageri în cadrul unor companii multinaționale-români și străini. În cadrul acestui tip de tranzacții intermediate de Crosspoint Real Estate se numără și cumpărători individuali ai unor pachete de apartamente, cu destinație investițională.