Light Dark

Imobiliare.ro, site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor, devine coorganizator la ediția de primăvară a Târgului Imobiliar Timișoara, alături de Tion.ro, PubliTim și Agenda.

Evenimentul cu tradiție pe plan local oferă o oportunitate ideală de întâlnire pentru dezvoltatori imobiliari, investitori, consilieri financiari și potențiali cumpărători.

“Marcăm încă o premieră, devenind primul site de imobiliare care se implică direct în organizarea unui târg de profil. Credem în potențialul Târgului Imobiliar Timișoara, am găsit un partener solid în Inform Media și suntem dornici să contribuim la succesul acestui proiect prin ceea ce știm să facem cel mai bine – o promovare digitală de excepție”, a declarat Daniel Crainic, director de marketing Imobiliare.ro.

Porțile Târgului Imobiliar Timișoara se vor deschide pe 16 martie. La această ediție vor fi prezenți 10 dezvoltatori, iar participanții vor avea de ales între peste 1.000 de proprietăți – apartamente, case și terenuri.

Cei care vor lua parte la evenimentul organizat în cadrul Congress Hall, Iulius Town, vor afla, totodată, cum pot obține credite ipotecare în cele mai avantajose condiții și noile tendințe în materie de design interior.

Programul Târgului Imobiliar Timișoara:

  • 16 martie, 10:00 – 19:00
  • 17 martie, 10:00 – 18:00

Mai multe detalii despre Târgul Imobiliar Timișoara aici.

Îți reamintim că, tot în luna martie, Imobiliare.ro organizează cea mai așteptată întâlnire din Timișoara a profesioniștilor din domeniu. Înscrierile pentru evenimentul Imobiliare.ro HUB sunt deschise și pot fi făcute aici. Participă și tu!

Agenda completă Imobiliare.ro HUB poate fi consultată aici.