Light Dark

1.500 de copii au nevoie, în fiecare an, de operații pe inimă. Împreună putem să facem o diferență în viețile lor și să arătăm lumii cât de frumoasă este inima comunității imobiliare din România.

Indiferent dacă ești agent imobiliar, dezvoltator sau simplu om, te invităm să te alături Imobiliare.ro într-o campanie de strângere de fonduri care are ca obiectiv extinderea secției de cardiochirurgie a Spitalului Clinic de Urgență “Marie Curie” din București, o cauză susținută de Asociația “Inima Copiilor”.

Ne propunem ca pe parcursul anului 2024 să strângem alături de partenerii noștri donații în valoare de 100.000 de lei pentru ca, pe viitor, cel puțin 400 de copii să poată fi operați pe inimă anual la “Marie Curie”.

În 2022, la “Marie Curie” au fost operați pe inimă 250 de copii, iar anul trecut alți 302. Sunt însă 1.500 care au nevoie de operații urgente, care așteaptă o intervenție chirurgicală sau care au nevoie de o nouă operație. Pentru mulți dintre ei timpul este limitat. Fiecare copil născut cu o inimă bolnavă merită toate șansele pe care i le putem crea.

Implică-te și tu. Donațiile pot fi realizate cu ușurință AICI. Orice sumă este apreciată.