Light Dark

Ne apropiem de sfârșitul lui 2020, un an marcat de incertitudinile generate de pandemia de COVID-19. Știrile negative continuă să apară la tot pasul, diverse localități intră în carantină, iar toate acestea îi influențează pe cumpărători. Chiar și în aceste momente dificile, suntem bucuroși că reușim să asigurăm vizibilitate și trafic.

În luna noiembrie numărul utilizatorilor unici de pe Imobiliare.ro a crescut cu 13% față de perioada similară a anului trecut. Un avans similar s-a putut observa și în cazul sesiunilor.

Numărul paginilor accesate în fiecare sesiune este un alt indicator în creștere, de această dată cu 3%, dacă ne raportăm la noiembrie 2019. Acesta ne confirmă că interesul cumpărătorilor se menține puternic, în ciuda tuturor problemelor generate de criza sanitară.

Cât despre numărul de leaduri furnizate, în ciuda tuturor dificultăților întâmpinate de noi toți pe parcursul acestui an, scăderea se menține una redusă comparativ cu același interval din 2019, de doar 1%.

Iar prețurile continuă să aibă o evoluție pozitivă, înregistrând în noiembrie un avans cu 1,2%. AFLĂ AICI mai multe despre performanțele Imobiliare.ro la nivel de județ.

Nu uita, dacă ai întrebări, nelămuriri sau pur și simplu vrei mai multe detalii despre orice subiect legat de activitatea noastră, te invităm la discuții pe grupul de Facebook Parteneri Imobiliare.ro.

Îți răspundem în cel mai scurt timp și, ca membru, vei avea constant o linie directă de dialog cu echipa de product și marketing Imobiliare.ro. Suntem deja peste 450, intră și tu în grup AICI.

Îți reamintim, de asemenea, că toate noutățile dezvoltate de echipa Imobiliare.ro sunt prezentate în rubrica Tech Agenda. Episoadele de până acum pot fi urmărite pe canalul de YouTube Clubul Profesioniștilor în Imobiliare. Nu ezita să dai “subscribe”! Te notificăm noi când avem noutăți.