Light Dark

Punem accent pe calitatea anunțurilor și îți oferim toate uneltele de care ai nevoie pentru a te diferenția de concurență și pentru a te ajuta să le oferi potențialilor clienți o imagine cât mai clară asupra proprietăților pe care le ai în portofoliu. Utilizează-le și cu siguranță vei obține mai multe vizualizări, dar și mai multe leaduri!

Vrei să atragi mai mulți potențiali clienți și, mai departe, să te asiguri că vei fi contactat de cât mai multe persoane cu adevărat interesate de o anumită proprietate din portofoliul tău? Atunci îți recomandăm să nu treci cu vederea realizarea unei prezentări video pentru aceasta, fie și cu telefonul mobil.

Prezentarea video poate fi o uneltă extrem de valoroasă pentru tine, te va ajuta să scoți în evidență punctele forte ale proprietății și să îi pui în valoare detaliile. Mai mult, incluzând un astfel de tur în anunț crești calitatea lui și îl ajuți pe cumpărător să își facă o primă impresie despre proprietate chiar înainte de a ajunge la vizionare.

Imaginile filmate pot fi găzduită pe platforme precum YouTube sau Vimeo și ulterior introduse în detaliile anunțului. Acesta va fi marcat apoi cu un semn distinct în listă.

Rezultatele primelor noastre cercetări arată că adăugarea unui astfel de tur video poate să genereze cu 50% mai multe leaduri și cu 100% mai multe afișări în lista de anunțuri. Iar partea cea mai bună este că această opțiune este disponibilă indiferent de pachetul de servicii Imobiliare.ro pentru care ai optat.

Un alt tool pe care ți-l punem la dispoziție este așa-zisul floor planner. Practic, tu ne trimiți planul spațiului proprietății, iar noi ne ocupăm de restul! În cel mai scurt timp, printr-un serviciu de grafică specializat, îl transformăm într-un plan profesionist, totul pentru ca anunțul tău să performeze cât mai bine.

Floor planner-ul este una dintre uneltele de care poți beneficia dacă alegi pachetul de servicii Best, care oferă cea mai bună expunere anunțurilor tale. Lunar, o poți utiliza de două ori.

Dacă optezi pentru acest pachet îți oferim și promovare exclusivă pentru anunțurile tale, prin articole și publicitate în rețeaua noastră parteneră, 12 rapoarte ACP pe lună și acces la rapoarte de performanță, care te ajută să îți administrezi cât mai eficient portofoliul de anunțuri, aruncând o privire și pe ce face concurența.

AFLĂ AICI detalii suplimentare despre modalitățile prin care îți poți crește afacerea împreună cu Imobiliare.ro.

CONSULTĂ ACUM noile pachete de servicii și facilitățile de care poți beneficia pentru a-ți accelera business-ul în imobiliare.

Ai și alte întrebări? Nu ezita să participi la evenimentele cuprinse în seria CPI Regional 2019 pentru a discuta direct cu membrii echipei Imobiliare.ro despre noile funcționalități cuprinse în pachetele de servicii dedicate profesioniștilor în real estate. Calendarul CPI Regional 2019 este DISPONIBIL AICI.