Light Dark

Napoca Imobiliare, brand cu tradiție pe piața imobiliară din Cluj-Napoca, s-a mutat în casă nouă de luna aceasta. Sediul agenției imobiliare, care a și aniversat recent 10 ani de activitate, este un complex de inovație și eleganță în care luxul poate fi simțit în fiecare detaliu, iar frumosul se îmbină armonios cu utilul.

Noul birou Napoca Imobiliare are o suprafață impresionantă, de 1.140 mp utili, iar designul său inedit a fost gândit chiar de fondatoarea agenției, Ioana Oltean, care a acordat o atenție deosebită fiecărui detaliu, iar rezultatele vorbesc de la sine.

“Atunci când am conceput designul biroului am pornit de la gândul de a fi ceva unic, atât în materie de finisaje, cât și ca ambianță. Mi-am dorit ca oamenii să lucreze într-un mediu luxuriant, curat, familiar, productiv și relaxant în același timp. Pentru pauze am creat în acest context chiar și o terasă generoasă cu plante, flori și mobilier pentru a obține starea de deconectare atunci când se savurează o cafea. Am folosit culori calde pentru o bună dispoziție, lastre de pietre semiprețioase, mai exact agate care se spune că au proprietăți deosebite din punct de vedere energetic și multe alte particularități”, a declarat Ioana Oltean.

“A fost provocator să combin armonios elemente din diferite stiluri de design pentru a exprima ce mi-am dorit: unicitate, eleganță și funcționalitate. Chiar dacă a fost un proiect dificil și a necesitat mult timp și implicare sunt foarte mulțumită de rezultat. Colegii sunt încântați, iar cei aproape 150 de participanți la inaugurarea biroului au rămas surprinzător de impresionați”, a mai adăugat CEO-ul Napoca Imobiliare.

De la finisajele de lux pentru care s-a optat în amenajarea biroului, precum marmura și granitul, care adaugă un aer de eleganță și rafinament spațiului și până la lastrele de pietre semiprețioase care aduc o notă distinctivă de frumusețe și originalitate, aspectul și motivele biroului sunt menite să redea asocierea dintre locație și oamenii care lucrează aici.

Decorul nu este doar funcțional, ci și estetic, cu plăci de lemn frezat și mobilier realizat la comandă având ca scop îmbinarea utilității cu confortul. Întreg spațiul este proiectat pentru a rezista traficului intens și pentru a oferi un mediu de lucru confortabil și durabil.

Pardoseala specială pentru trafic intens, cât și elementele și compartimentările din sticlă conferă biroului un aspect contemporan și deschis, încurajând colaborarea și interacțiunea între colegi.

Nu au fost neglijate nici aspectele practice. Tapetul de plută naturală ales și cel de trafic intens nu doar că au un aspect estetic, ci reprezintă și o modalitate eficientă de izolare fonică și termică. Biroul beneficiază de lumină naturală din abundență, iar sistemele de aer condiționat și de recirculare a aerului asigură confortul pe tot parcursul zilei.

Spațiul dedicat birourilor este completat de săli de conferință, o terasă perfectă pentru relaxare în pauzele dintre activitățile zilnice și de o bucătărie dotată cu electrocasnice de ultimă generație.

Noul birou Napoca Imobiliare este, astfel, mai mult decât un simplu spațiu de lucru. Acesta este o expresie a valorilor brandului Napoca Imobiliare, dar și a angajamentului său față de excelență și inovație în industria imobiliară.