Light Dark

Suntem alături de profesioniștii din domeniul imobiliar de 20 de ani, iar în pandemie am făcut eforturi pentru a rămâne #împreună online și pentru a păstra cât mai puternice legăturile din cea mai mare comunitate de real estate din România. Acum, ți-am pregătit încă o serie de noutăți. Nu le rata!

Tech Agenda este o nouă inițiativă Imobiliare.ro prin care îți vom prezenta toate noutățile dezvoltate de echipa noastră pentru a veni în sprijinul business-urilor voastre. Îți explicăm, pas cu pas, beneficiile lor, cum îți pot eficientiza munca de zi cu zi și cum te pot ajuta să-ți crești vizibilitatea anunțurilor în portal.

Pentru început, colegul nostru Alex Dozsa, B2B Marketing Coordinator, îți prezintă toate detaliile de care ai nevoie pentru a utiliza cu succes noul feature Imobiliare.ro – Promo Anunț.

[td_block_video_youtube playlist_title=”Tech Agenda” playlist_yt=”VTix_TLBZKk,gh2PCFxW3yA” playlist_auto_play=”0″]

Tech Agenda va fi o rubrică disponibilă online pe canalul de YouTube dedicat Clubului Profesioniștilor în Imobiliare. Abonează-te AICI și noi îți vom trimite notificări de fiecare dată când avem noutăți pentru tine.

Vrem să facilităm și mai mult în perioada următoare legătura vostră cu echipa Imobiliare.ro și vă invităm să intrați și în grupul pe care l-am lansat pe Facebook – Parteneri Imobiliare.ro. Înscrierea în grup se face pe baza unui chestionar.

Intră în grupul Parteneri Imobiliare.ro și vei rămâne conectat la toate informațiile relevante clienților portalului nr. 1 în imobiliare, de la actualizări și până la evenimentele pe care le organizăm. Vei avea, totodată, o linie directă de comunicare cu echipa noastră de product și de marketing.

Și pentru că vrem să te ținem la curent cu cele mai importante știri din real estate, dar avem nevoie și de puțin optimism să depășim cu bine pandemia, am lansat pentru voi seria Good 4 Business. Este vorba despre o pastilă video săptămânală pe care o găsiți pe pagina de Facebook Clubul Profesioniștilor în Imobiliare, dar și pe canalul de YouTube CPI.

[td_block_video_youtube playlist_title=”Good 4 Business” playlist_yt=”YYrzpQpKbII,3WX5NAkwygc,TbIIhXocnUc,gvAWAQmkzvk” playlist_auto_play=”0″]

Prin Good 4 Business îți aducem veștile bune din imobiliare și scoatem în evidență rezultatele excelente obținute de jucătorii din domeniu (de ce să așteptăm tot anul pentru celebra marile reușite și cele mai bune proiecte doar în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare?). Ai, astfel, un motiv în plus să ne dai Like sau Follow pe Facebook și un Subscribe pe YouTube. Ne vedem online!