Light Dark

Prima impresie contează. De ce să nu profiți din plin de oportunitatea de a-ți promova cât mai bine abilitățile profesionale? Poți face acest lucru prin intermediul “Paginii Agentului”, locul unde îți spui povestea carierei și te prezinți chiar înainte de a face efectiv cunoștință cu viitorii tăi clienți.

Pagina Agentului” este doar una dintre funcționalitățile pe care le-am dezvoltat pentru a veni în întâmpinarea profesioniștilor din imobiliare, pentru a-i ajuta în construirea brandului și în stimularea creșterii gradului de încredere din partea clienților.

Aceasta este disponibilă exclusiv celor care optează pentru pachetul de servicii Imobiliare.ro Smart, pentru vizibilitate crescută, sau pachetul Best, care asigură cea mai bună expunere anunțurilor.

“Pagina Agentului” poate fi accesată din pagina agenției tale și din detaliile anunțurilor, cu condiția ca agenții să fie vizibili, opțiune existentă în Admin Online, și îți dă posibilitatea să le spui potențialilor clienți cine ești, care sunt certificările tale profesionale, la ce cursuri de perfecționare în real estate ai participat sau care sunt asociațiile și cluburile din care faci parte. Mai mult, incluzi aici proprietățile din portofoliul tău.

Mii de leaduri au fost furnizate deja prin “Pagina Agentului”.

AFLĂ AICI detalii suplimentare despre modalitățile prin care îți poți crește afacerea împreună cu Imobiliare.ro.

CONSULTĂ ACUM noile pachete de servicii și facilitățile de care poți beneficia pentru a-ți accelera business-ul în imobiliare.

Îți reamintim că dacă optezi pentru pachetele Smart sau Best ai și opțiunea “Rating Agent”, un instrument cu beneficii pe termen lung care poate fi considerat și cartea ta de vizită.

Practic, după orice tranzacție finalizată cu succes printr-un „anunț verificat” poți cere rating de la proprietarul alături de care ai lucrat. Mai multe detalii AICI despre “Anunțul verificat”

Ratingul va fi vizibil pe pagina agentului imobiliar doar după generarea unui număr suficient de mare de review-uri. Vezi ce tip de rating poți alege

Ai și alte întrebări? Nu ezita să participi la evenimentele cuprinse în seria CPI Regional 2019 pentru a discuta direct cu membrii echipei Imobiliare.ro despre noile funcționalități cuprinse în pachetele de servicii. Calendarul CPI Regional 2019 este DISPONIBIL AICI.  

Citește și: Cum îți administrezi și mai eficient portofoliul de anunțuri? Instrumentul care îți spune ce face competiția

Citește și: Vrei să îți crești vizibilitatea anunțurilor în mediul online? Află cum poți avea acces la o rețea cu 11 milioane de vizitatori unici