Light Dark

Compania de consultanță și brokeraj imobiliar Palace Estate a intermediat în 2016 tranzacții în valoare de 10 milioane de euro cu proprietăți premium în București.

rsz_yaniv_dahan”În 2016 am avut o cerere în creștere pentru sectorul de investiții, fie că vorbim de terenuri pentru dezvoltare, sau de active cumpărate cu o scopul de a fi închiriate. Principalele tranzacții de anvergură Palace Estate au fost: trei terenuri cu valori de peste un milion de euro în zonele Unirii, Domenii și Pipera-Iancu Nicolae, două clădiri de birouri în zona de nord, cu valori de două milioane de euro fiecare, precum și apartamente premium de două milioane de euro”, spune Yaniv Dahan, CEO & Fondator, Palace Estate, despre evoluția companiei anul trecut.

În ceea ce privește cererea de la end-useri în 2016, oficialul Palace Estate spune: ”Clienții noștri caută apartamente spațioase, de peste 100 de metri pătrați, cu trei sau patru camere și au bugete ce pornesc de la 120.000 de euro și ajung până la 450.000 de euro. Primim și cereri de vile cu peste patru camere și grădini generoase, cu bugete care se încadrează între 250.000 și 600.000 de euro”. Compania este activă și pe segmentul de închirieri, lucrând îndeaproape cu ambasade și multinaționale în procesul de relocare în România al personalului diplomatic și managerilor expatriați.

Pentru 2017, Dahan estimează o cerere rezidențială în creștere pentru zona Pipera, având în vedere finalizarea lucrărilor de infrastructură, precum și creșterea explozivă a zonei adiacentă de birouri, ce aduce clientelă nouă și pe segmentul rezidențial.