Light Dark

Echipa noastră a lansat o serie de îmbunătățiri recent, dar și unelte noi pentru profesioniștii de pe Imobiliare.ro. Toate detaliile, într-un nou episod Tech Agenda.

Aplicația Imobiliare.ro este de acum disponibilă și în Huawei AppGalery. În plus, am introdus opțiunea prin care poți da detalii despre locurile de parcare aferente unei proprietăți direct în anunț și am implementat o propunere interesată primită prin grupul de Facebook Parteneri Imobiliare.ro.

Colegul nostru, Alex Dozsa –  B2B Marketing Coordinator, îți oferă toate informațiile.

Nu uita, dacă ai întrebări, nelămuriri, propuneri sau pur și simplu vrei mai multe detalii despre orice subiect, nu doar despre cele prezentate în acest episod Tech Agenda, te invităm la discuții în grupul de Facebook Parteneri Imobiliare.ro.

Îți răspundem în cel mai scurt timp și, ca membru, vei avea constant o linie directă de dialog cu echipa de product și marketing Imobiliare.ro.

Dacă vrei să rămâi mereu la curent cu noutățile Imobiliare.ro, dar și cu cele mai importante știri din domeniu și cu cele mai extinse analize de piață, îți sugerăm că dai un „subscribe” canalului de YouTube Clubul Profesioniștilor în Imobiliare. Te notificăm noi când apare ceva de interes!

Citește și: Dan Puică, noul CEO Imobiliare.ro, a vorbit pe larg pentru prima oară despre planurile sale pentru 2021: Vrem să ne asigurăm că toată lumea este tratată echitabil