Light Dark

Axis – Mobility and Holiday este unul dintre partenerii evenimentelor Imobiliare.ro HUB și le oferă clienților noștri reduceri.

Axis – Mobility and Holiday face parte din grupul Autoklass și are expertiză în închirierea de autovehicule și autorulote. Poți alege mașina potrivită pentru nevoile tale dintr-o selecție de peste 150 de vehicule cu o vechime medie de doar cinci luni, de la mașini electrice și limuzine la SUV-uri și chiar și autovehicule de tip mini-van.

Printre modelele disponibile se numără Mercedes-EQ EQC, Mercedes-Benz G63 AMG, Mercedes-Benz Clasa E sau S și Mercedes-Benz GLE.

Se oferă, în această perioadă, 10% discount pentru pachetele de rental accesate de clienții Imobiliare.ro.

Axis – Mobility and Holiday oferă și opțiunea închirierilor auto pe termen lung, o soluție flexibilă de mobilitate atât pentru companii, cât și pentru persoanele fizice ce doresc să închirieze unul sau mai multe autovehicule pe o perioadă de peste 30 de zile. Serviciul door-to-door este inclus în București și împrejurimi, la fel și asigurările, iar plata se face în avans pentru o singură lună de închirere.

O altă variantă, pentru cei care își doresc să călătorească și să aibă parte de tot confortul, este închirierea unei autorulote. Axis – Mobility and Holiday le pune la dispoziție celor care vor să aibă parte de o vacanță reușită autorulote din mărcile Hymer și Carado, cu o vechime medie de doar șase luni.

Axis – Mobility and Holiday dispune de hub-uri operaționale în Aeroportul Otopeni, București, Băneasa Shopping City, Constanța, Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara și poate răspunde cererilor din orice oraș grației rețelei sale naționale.

Modelul tău preferat poate fi rezervat sau poate ajunge la tine printr-o livrare personalizată, orinde te-ai afla.