Light Dark

Litoralul atrage nu doar turiști dornici de aventură și relaxare, ci și investitori avizați în căutarea celor mai bune oportunități pentru a-și multiplica capitalul. Pentru că, de ce nu, în peisajul mării, se deschid o multitudine de posibilități profitabile.

Așadar, haideți să explorăm proprietățile care transformă investițiile în imobiliare la mare într-o alegere inteligentă și avantajoasă.

Vilă în stil modern-minimalist situată în Mamaia Sat, la prețul de 999.999 de euro

Proprietatea se află într-un cartier pentru familii într-o zonă care îți pune la dispoziție atât liniște și relaxare, cât și experiențe memorabile fiind situată în apropierea celor mai exclusiviste cluburi și plaje.

De la holul interior iluminat natural, spațiul deschis imens al bucătăriei și al livingului până la cele două terase exterioare din lemn natural exotic, există suficient spațiu de care se poate bucura întreaga familie. Întreg spațiul include finisaje de lux și este atent mobilat și decorat.

Suprafaţă utilă este de 260 mp, suprafaţă desfăşurată de 350 mp, iar suprafaţa terenului este de 200 mp.

Pensiune modernă, finalizată în 2017, la prețul de 1.100.000 de euro

Pensiunea dispune de un teren în suprafață de 590 mp pe care sunt construite 3 bungalowuri, piscină exterioară, 4 apartamente de 2 camere cu suprafețe de 80 mp utili plus terase, un apartament cu 3 camere 160 mp plus terasă, un apartament la demisol de 2 camere, 2 garaje, cameră centralei și barul din fața piscinei. Zona este foarte căutată pentru închirierea în regim hotelier (clienți formați). Proprietatea ce se întinde pe o suprafață de 590 mp se vinde mobilată și utilată.

Pensiuni de vis în Mamaia Nord, la prețul de 1.199.000 de euro

Situață la doar 8 minute de mers pe jos de încântătoarea plajă Kazeboo și lângă Arena Regia, această proprietate excepțională îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a transforma visul tău în realitate.

Construită pe un teren generos de 557 mp cu o deschidere de 16 metri, această pensiune este concepută pentru a oferi o experiență unică oaspeților tăi. Corpul principal de clădire, cu un regim de înălțime de D+P+2 etaje, dispune de un demisol de 50 mp, care găzduiește centrala termică și spațiul tehnic necesar pentru a asigura confortul termic al întregii proprietăți.

Vilă unică la malul mării, piscină pe terasa de pe acoperiș și ascensor la prețul de 1.875.000 de euro

O vilă făcută să impresioneze prin estetica fină și designul modern. De la dotările tehnice menite să-i ofere sustenabilitate și un coeficient termic scăzut, până la detaliile delicate ale tapetului ales și culminând cu petreceri la piscina de pe acoperișul terasat, este greu să-i găsim concurență. Piscina de pe acoperișul terasat, cu dimensiunile de 9.00m/3.80m, constituie un punct de atracție pentru viitorii proprietari, oferind o experiență deosebită și posibilitatea de a organiza petreceri exclusive. Suprafața primului etaj măsoară 125 mp, în timp ce cel superior dispune de 140 mp. Cu o suprafață totală a terenului de 203 mp și o suprafață utilă de 400 mp, această vilă reprezintă o oportunitate rară pe piața imobiliară.

Vilă cu poziție frontală la lac, la prețul de 649.000 de euro

Proprietatea cu 6 camere, situată în prima linie a lacului Siutghiol, în orașul Ovidiu și este împărțită pe următoarele niveluri: S+P+1+M. Casa dispune de o priveliște panormaică spre malul lacului din orașul Ovidiu. Proprietatea este alcătuită din curte de 381 MP, acces auto prin porți electrice, terasă amenajată cu piscină încălzită cu vedere frontală la lac și grătar din cărămidă

Imobilul se achiziționează parțial mobilat și utilat complet cu mobilă de actualitate și electrocasnice de ultimă generație, încălzirea proprietății se realizează prin centrală proprie pe gaze.

Citește și: Imobiliare.ro: Chiriile continuă să crească. Diferențele față de anul trecut se situează între 8% în Timișoara și 22% în Constanța

Citește și: Oportunitățile momentului din zonele montane. 5 vile cu potențial de investiție