Light Dark

Flavia-Ramona Boghiu, viceprimarul Braşovului deschide evenimentul cu prezentarea strategiei de dezvoltare a orașului pe sectorul imobilar și modul în care se implică autoritățile în planul de dezvoltare pe acest sector. Evenimentul va avea loc miercuri, 6 octombrie, de la ora 9.00, la Hotelul Kronwell.

Cu ocazia evenimentului Imobiliare Hub Brașov, participanții vor avea oportunitatea de a face networking cu reprezentanții agențiilor imobiliare, dar și de a participa la dezbaterile legate de situația pieței de real estate, de evoluția sa și de perspectivele de viitor ale acesteia.

În deschiderea evenimentului de miercuri, 6 octombrie, viceprimarul Brașovului, Flavia-Ramona Boghiu, va prezenta strategia de dezvoltare orașului și principalele provocări ale administrației locale pe sectorul imobiliar.

Înscrierile se pot face aici, gratuit.

În cea de-a doua parte a evenimentului, în panelul „Piața imobiliară în vremuri incerte” aducem pe scenă cei mai buni speakeri imobiliari ai momentului și aflăm ultimele noutăți regionale. Astfel, îi vom avea alături de noi pe Răzvan Calița – Managing Partner la SVN – Braşov, Radu Vâlsan – manager RE/MAX Central – Braşov, Romina Dovleac – director marketing și vanzari SunnyVille, Alex Muntean – manager iAdvise – Braşov, precum și Andreea Comșa – managing director Premier Estate Management, viitor reprezentant al unui proiect ce se anunță spectaculos în Brașov.

Participanții evenimentului vor avea totodată oportunitatea să obțină date relevante din piața imobiliară. În acest sens conducerea Imobiliare.ro va prezenta viziunea despre imobiliarele din România, iar Andreea Popa, Senior consultant Market 360, vine cu o radiografie completă a imobiliarelor locale din ultima perioadă.

Un alt moment important pe agenda evenimentului este training-ul susținut de Adrian Cioroianu, unul dintre cei mai buni traineri din România, cunoscut pentru influența sa în sfera educațională. Acesta îți va pune la dispoziție un framework și instrumente concrete care te ajută pe tine, agentul imobiliar, să pui clientul în centrul atenției.

Programul complet al evenimentului:

  • 9:15 Speech Flavia-Ramona Boghiu, viceprimar în Braşov
  • 9.45 Imobiliare.ro – viziunea conducerii despre imobiliarele din România
  • 10:30 Leadership în vânzări – trainig susținut de Adrian Cioroianu
  • 11:30 Pauză de cafea
  • 12:00 Evoluția pieței imobiliare locale, date statistice prezentate de Andreea Popa, Senior consultant Market 360
  • 12:15 Piața imobiliară în vremuri incerte, panel moderat de Răzvan Ionescu, Chief Commercial Officer Imobiliare.ro