Light Dark

România ajunge în topul celor trei țări care dețin exclusivitate imobiliară cu Damac, alături de Anglia și Iran.

Marți seară, pe 27 septembrie, a avut loc Master Real Estate Gala by ImobiliareDubai.ro & Damac, unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul real estate.

În cadrul evenimentului Master Real Estate Gala a fost anunțat parteneriatul oficial dintre Imobiliare Dubai.ro și Damac. Astfel, ImobiliareDubai.ro a primit titulatura de Master Agent, devenind singura agenție care are exclusivitate imobiliară cu Damac în România.

Prin acest parteneriat exclusiv, ImobiliareDubai.ro va contribui la dezvoltarea pieței imobiliare autohtone, devenind un brand recunoscut la nivel global și punând România în topul celor trei țări care dețin exclusivitate imobiliară cu Damac, alături de Anglia și Iran.

De asemenea, în cadrul galei a fost anunțat în exclusivitate cel mai nou proiect din Dubai, ce poartă semnătura de Grisogono. Exact așa cum ne-a obișnuit, proiectul este inspirat de luxul, unicitatea și rafinamentul pietrelor prețioase și ilustrează viziunea designerului de bijuterii Fawaz Gruzi, fondatorul mărcii, care transpune nestematele în proiecte imobiliare spectaculoase.

Evenimentul a oferit tuturor celor interesați de investițiile în Dubai ocazia perfectă de a interacționa cu experți ai industriei și de a explora noi oportunități de business. Deoarece ImobiliareDubai.ro va reprezenta exclusiv în România dezvoltatorul imobiliar Damac, evenimentul a fost o excelentă oportunitate pentru toți specialiștii în vânzări, brokerii, dar și agenții sau agențiile imobiliare care doresc să lucreze în parteneriat cu ImobiliareDubai.ro.

Master Real Estate Gala a reunit peste 100 de persoane. Printre aceștia s-au numărat invitații speciali, Samir Arora – Vice President of Sales at DAMAC Properties, Oliver Mitri – Director of Sales at Damac Properties și Mircea Brânzei – Founder ImobiliareDubai.ro, personalități din domeniul real estate, alături de jurnaliști, influenceri și celebrități precum Gina Chirilă, Cucu Gram, Nicoleta Nucă, Adina Buzatu, Diana Sar, Lucy Faur.