Light Dark

Seria de evenimente Imobiliare Hub continuă în această toamnă. Anul 2022 este anul în care ne reinventăm pe toate sectoarele, așa că îți propunem să analizezi împreună cu experții noștri soluții reale de transformare a pieței imobiliare și de accelerare a business-ului tău. Săptămâna viitoare, evenimentul Imobiliare Hub se va desfășura la Brașov și la Sibiu. Află aici cum poți participa!

După evenimentul care a avut loc săptămâna trecută la Craiova (oraș premieră pe harta evenimentelor Imobiliare Hub), vom organiza în perioada următoare noi evenimente în unele dintre cele mai active orașe pe sectorul imobiliar, pentru a pune la dispoziție instrumentele și datele necesare profesioniștilor din real estate.

Astfel, săptămâna viitoare, mai precis joi, în data de 6 octombrie, ne întâlnim la Brașov, la Hotel Kronwell, pentru a analiza pulsul pieței de aici și pentru a afla tendințele pieței în următoarea perioadă. A doua zi, vineri, 7 octombrie, ajungem în Sibiu. Evenimentul va avea loc la hotelul Golden Tulip.

Te invităm să iei parte la evenimentul organizat în orașul tău pentru a discuta despre realitatea actuală din sectorul imobiliar și perspectivele pe termen scurt și mediu. Participanții vor avea acces la cele mai noi date statistice relevante pentru piața locală care îi vor ajuta să își maximizeze rezultatele.

Programul Imobiliare Hub în următoarea perioadă:

  • Brașov, 6 octombrie – Hotel Kronwell
  • Sibiu, 7 octombrie – Hotel Golden Tulip
  • Iași, 18 octombrie – Palas Mall

Evenimentele fac parte din ediția de toamnă Imobiliare Hub. Ediția din primăvară, care a avut loc în Timișoara, Cluj-Napoca și Oradea a reunit sute de profesioniști. Participarea este gratuită și se realizează pe bază de înscriere.